Traktörle hız cezası yedi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir traktör sürücüsü hız limitini aşınca radara yakalandı.

21 Ağustos 2024 Çarşamba 10:08
Traktörle hız cezası yedi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir traktör sürücüsü hız limitini aşınca radara yakalandı.

Sungurlu Gazetesi'nden aktarılan bilgiye göre; Ankara-Samsun karayolunda 20 kilometre hız sınırı olan traktörüyle 28 kilometre sürat yapan sürücü EDS ile tespit edildi. Sürücüye para cezası uygulandı.

İlçeye bağlı bir köyde buğdayını satmak için yola çıkan bir çiftçi, traktörü ile Ankara-Samsun karayolunda seyir halindeyken hızı 28 kilometreye ulaştı. Yerleşim alanı içerisinde olduğu için yasal olarak 20 kilometre olması gereken hız sınırı bulunan traktör, 28 kilometre hızla seyrettiği için EDS ile tespit edildi.

Traktörüyle 28 hızıyla radara girdiği belirlenen sürücüye cezası trafik kural ihlali tespit formu aracılığıyla gönderildi. Formda sürücünün hız limitini aştığı, kesilen ceza ve 2 adet sürüş fotoğrafı yer alıyor.

Son Güncelleme: 21.08.2024 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Soymaya devam 2024-08-21 10:27:39

Ne buyuk bi basari. Ciftcinin beline bir de siz vurun, aferin EDS'ye. Zaten garibana kesersiniz cezayi, biraz yiyorsa zenginlere ceza kesin ya da vergi alin da gorelim. Zaten calisana yuklediniz ulkenin derdini, siz sefasini surun

Avatar
Starlink Gören Masum Köylü 2024-08-21 12:45:09

10 yıldır araba kullanıyorum yaya geçidinde yayaya yol verme kontrolleride dahil hiç trafik cezası almadım ömrü hayatımda hiç çift park yapmadım... Trafikte en önemli husus sabırdır efendim...