Serzeniş Belediye'ye! Köprü mü, viyadük mü, tünel mi?

Çorum'da Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi'nde başlatılan alt yapı çalışmasının uzaması esnaf ve vatandaşların eleştirilerine neden oldu.

04 Ekim 2024 Cuma 16:55

Çorum'da Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi'nde alt yapı çalışması başlatıldı. Yaklaşık bir ayı geçen sürede çalışmalarda istenilen düzeyde ilerleme sağlanamayınca esnaf ve vatandaş mağdur oldu.

Devlet Su İşleri 54. Şube Müdürlüğü sorumluluğunda ve belediye mücavir alan sınırlarında bulunan Osmancık Caddesi’nde dere üzerinde alt yapı çalışması başlatıldı. Çalışmanın başladıktan sonra durduğunu belirten bölge esnafı, eleştirilerini dile getirdi.

Ekiplerin caddeyi kazdıktan sonra başka sokakta çalışma yaptığını belirten vatandaşlar, kapatılan yol nedeniyle esnafın işlerinin durağanlaştığını ifade etti.

Bölge esnafı dere alt yapı çalışmasının bir an önce tamamlanmasını ve yolun açılmasını beklediklerini belirterek, "Çorum'un yol ile sınavı, talihsizliği nedir? Köprü mü, viyadük mü tünel mi yapiliyor? Bu çile ne zaman bitecek? İş DSİ'nin sorumluğunda ancak Çorum Belediyesi yetkililerinin ilgili kurum nezdinde söz konusu çalışmayı hızlandıracak girişimleri yapmalarını bekliyoruz. " diye konuştu.

Son Güncelleme: 04.10.2024 23:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.