'Semt pazarlarında düzen sağlanacak' sözü

Semt pazarlarından sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, kararlı denetim vurgusu yaptı.

27 Haziran 2024 Perşembe 14:08
'Semt pazarlarında düzen sağlanacak' sözü

Semt pazarlarından sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, pazar yerlerindeki düzen, intizam ve güvenli alışveriş için denetimlerini kararlılıkla sürdüreceklerini açıkladı.

Candan yaptığı açıklamada, "Semt pazarlarının temiz bırakılması için esnafa çöp poşeti dağıttık. Pazar yerlerinin temizliği, düzeni ve halkımızın güvenli ortamda alışverişini yapabilmeleri için denetimlerimizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Semt pazarlarımız 08.00-20.00 saatleri arasında alışverişlere açık olacaktır.

Vatandaşlarımızın bu saatler arasında pazar yerlerine gelmelerini rica ederiz." ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 28.06.2024 01:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2024-06-27 14:53:26

Adamlar borusunu öttürüyor hangi düzenden bahsedıyorsunuz.
üstü kapalı pazar yerınden adam hala çadır kuruyorsa orda vurgunu var sen hesap et....milleti enayi yerıne koymayın artık

Avatar
Çorum... 2024-06-27 17:14:58

Duyda inanma, diger illerde de pazara gidiyoruz Çorumun pazarcisı kadar agzi bozuk hileli mal veren yok. Bizimkilerin eline hiç biri su dokemez belediyede gaz almasin milletten hiç bir sey yapmaz dostlar alisveriste gorsun.

Avatar
sinan 2024-06-27 14:55:41

boşversene başkanım bırak pis kalsın..ama aldıgımız sebzenın yarısını eve giidince çöpe atmayalım.. yapacaksanız bu denetımlerı yapın mıllet zaten alamıyor aldıgını çöpe atmak istemıyor

Avatar
YİNE BEN 2024-06-27 14:25:21

VATANDAŞI KAZIKLATMA YETER MALIN ÖNÜ MANAVLIK EVE GELİYON POŞETİ AÇIYON ÇÖPLÜK HEPSİDE İT OLMUŞ ....ŞOK OLUYORSUN BEN BUNU MU ALDIM DİYE HAYRETLER İÇİNDESİN KAHROLASI İSRAİL SENİ VAR YA... SENİ PAZAR MALI EDERİZ BİZ ....

Avatar
Ay 2024-06-28 06:44:24

Sizkim düzen sağlamak kim. Türkiye’nin hiç bir ilinde Çorum’un pazarcısı kadar kendi düzenini kurmuş, halkına hileli mal satan esnaf yok.(içlerinden nadirde de olsa dürüst olanları tenzih ederim) örnek mi istiyor sayın belediye başkanı gitsin Samsun’a gezsin dolaşsın pazarları görsün o zaman Çorum halkının ne tür haksızlığa ve zulme maruz bırakıldığını. Öyle pazarı dolaşıp gülücükler dağıtarak insanları haksızlıkları önlenmiyor sayın başkan. Lafa gelince kendiniz Şehr-İ Emin ilan ediyorsunuz ama üç beş pazarcı esnafından gelecek oyu düşünerek bir şehrin halkına zulüm yapılmasını gözardı ediyorsunuz. Denemesi bedava tebdil-i kıyafet gidin pazara, dokunun tezgahtaki mala nasıl azarlanıyorsunuz kakalım. Belkide dayak yiyebilirsiniz. Ya da sesinizi çıkartmadan öne iyileri dağ gibi yığılmış, arka yargı görülmeyen bir tezgahtan alın bir kilo sebze-meyve, götürün bakın evde kaşta kaçı çürük bir görün.

Avatar
Melih 2024-06-27 18:00:07

Denetimle hersek düzelmez öncelikle aldatan pazarcı esnafının düzelmesi lazım, tezgahın önü farklı arkası farklı utanmadan da her yeri aynı diyarlardan neler neler.

Avatar
VTNDŞ 2024-06-27 16:13:17

PAZARLARA TERAZİDE KONSA VATANDAŞ ALDIĞINDAN EMİN OLSA

Avatar
Çorumlu 2024-06-27 19:21:00

Hemen hemen hepsi ön tarafa iyileri arka tarafa çarık çürükleri koyuyor. Doldururken de arkadan çarık çürükleri dolduruyor. Zabıtalarda kulübelerinde höpür höpür çay içiyor. Cumartesi pazarında durum böyle.