Nisa Nur ile Ömer Faruk'un mutlu günü

Anayasa Mahkemesi Üyesi hemşehrimiz Kenan Yaşar ile Ayşe Yaşar'ın kızları Nisa Nur ile Adalet-Zafer Erkurt'un oğulları Ömer Faruk evlendi.

31 Ağustos 2024 Cumartesi 22:46
Nisa Nur ile Ömer Faruk'un mutlu günü

Anayasa Mahkemesi Üyesi hemşehrimiz Kenan Yaşar ile Ayşe Yaşar'ın kızları Nisa Nur ile Adalet-Zafer Erkurt'un oğulları Ömer Faruk, bu akşam düzenlenen törenle evlendi.

Altınkaya Arena Salonu'nda düzenlenen düğün merasimine Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya, Anayasa Mahkemesi başkan yardımcıları ve üyeleri, önceki dönem TBMM Başkanı  Mustafa Şentop, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Zühtü Arslan, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum eski Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikahlarını Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın kıydı.

Son Güncelleme: 01.09.2024 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2024-09-01 00:09:07

Mutluluklar dileriz.