Çorum'a 20 milyon

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum'da afetzede çiftçilere 20 milyon lira ödenek tahsis edildiğini duyurdu.

12 Eylül 2024 Perşembe 18:47
Çorum'a 20 milyon

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, Tarım ve Orman Bakanlığı'nca Çorum’da sel ve dolu felaketinde zarara uğrayan Çorumlu üreticilere  20 milyon lira ödenek tahsis edildiğini duyurdu.

SİGORTASI OLMAYAN DA YARARLANACAK

Çorum merkez ve ilçelerinde geçtiğimiz Temmuz ayında meydana gelen aşırı yağış, sel ve dolu felaketi nedeni ile zarara uğrayan çiftçilere 20 Milyon TL ödenek çıkartıldığını belirten Kaya; "Felaketten zarar gören çiftçilerimize verilmek üzere 20 milyon tutarındaki ödenek Çorum il tarım Müdürlüğüne gönderildi. Tarım sigortası olup olmamasına bakılmaksızın tüm çiftçilerimiz yararlanacak. Cumhurbaşkanımız ile görüşerek alınan ödenek için teşekkür ettik."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oy yok 2024-09-13 09:13:43

Bu 20 milyon u gariban çiftçimize dağıttığını günün haberini de bekliyoruz zira sıra asla inanmam

Avatar
Halk 2024-09-12 22:31:57

Helal olsun vekilime.tahtasız denen adam görde örnek al.lüzumsuz işler müdürlüğünden istifa et.sende parise git milyon euroları ye genel müdürünle.

Avatar
DOĞRU SÖYLEYEN ARKADAŞA CEVAP YAZAN ZATI MUHTEREM 2024-09-13 20:38:26

20 MİLYON BÜYÜK BİR PARA İMİŞ GİBİ BİRDE REKLAMINI YAPIYORLAR. ÇORUM HALKI NASIL OLSA SAF, HERŞEYE İNANIR. VEKİLLER ÇORUMU GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN NE YAPMIŞ. ÇIKSINDA ONU ANLATSIN,