Ceviz toplarken dikkat

Çorum İl Jandarma Komutanlığı, yüksekten düşme olaylarına karşı emniyet kemeri kullanılması konusunda uyarıda bulundu.

12 Eylül 2024 Perşembe 23:29
Ceviz toplarken dikkat

Çorum İl Jandarma Komutanlığı, yüksekten düşme olaylarına karşı emniyet kemeri kullanılması konusunda uyarıda bulunarak, “hayatınızı emniyete alın” mesajı verdi.

Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre; yüksek yerlerde çalışmak zorunda kalan (çatı onarımı, ağaç budama, ceviz dökme, meyve toplama vb.) vatandaşların gerekli tedbirleri almaması sonucu son 5 yılda 83) yüksekten düşme olayı meydana geldi. Bu olaylarda 24 vatandaş vefat etti, 810 kişi ise yaralandı. 

ÇORUM’DA SON 5 YILDA 24 KİŞİ 

YÜKSEKTEN DÜŞEREK VEFAT ETTİ

Açıklamada; “Yüksekten düşme olaylarının genellikle Eylül ve Ekim aylarında, olayların çoğunlukla meyve ve ceviz hasadı esnasında meydana geldiği tespit edilmiştir.

Vatandaşlarımızın yüksek yerlerde ve özellikle ceviz hasadı esnasında emniyet kemeri kullanması, meydana gelebilecek yaralanma, sakat kalma veya ölümle sonuçlanabilecek olayların önlenmesine katkı sağlayacaktır” ifadesi kullanıldı.

Son Güncelleme: 13.09.2024 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oğuzlarlı 2024-09-13 18:08:35

Resimdeki cevizi tanıdım. Oğuzlar cevizi. Üteticilere kolay gelsin.

Avatar
Ankarali 2024-09-14 09:52:58

Oguzlarli olup cevizden tek zarar eden benim herhalde yıllarca babamın cevizi kayinpederin cevizi sürekli konuşurlar iş parasal konumununa gelince çektiğimiz eziyetin yanımıza kar kaldığını görüyorum benim gibi. Oguzlarda kaç kişi var çok merak ediyor şimdiden. Herkeze bereketli bol kazançlar versin