An itibariyle Lavanta Bahçesi

Çorum Belediyesi tarafından Çomar Barajı’nda geçtiğimiz yıl hazırlanan Lavanta Bahçesi yeniden ziyarete açıldı.

10 Temmuz 2024 Çarşamba 15:17
An itibariyle Lavanta Bahçesi

Çorum Belediyesi tarafından Çomar Barajı’nda geçtiğimiz yıl hazırlanan Lavanta Bahçesi, bitki bakım çalışmalarının ve yeni eklentilerle birlikte bu yıl da ziyarete açıldı.

Fotoğraf çekimleri için ilgi gören lavanta bahçesinde, dekor ve görsel zenginlik oluşturan yeni düzenlemeler yapıldı. Hafta sonu itibariyle ziyarete açılan Lavanta Bahçesi’ne vatandaşlar ilgili.

AŞGIN: 'EN GÖZDE MEKANLARDAN'

Bahçenin şehrin en gözde mekânları arasına girdiğini vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Güzellikleri şehrimizle ve hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Çorum Barajı yanında oluşturduğumuz Lavanta Bahçemize bu yıl lavanta ekimini gerçekleştirdik. Lavantalarımızın çiçek açmasıyla birlikte bahçemizi hemşehrilerimizin ziyaretine açtık."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.