O ilçenin yüzme havuzu tamam

Çorum'un Sungurlu ilçesinin yüzme havuzu tamamlandı

09 Ağustos 2024 Cuma 11:13
O ilçenin yüzme havuzu tamam

Çorum'un Sungurlu ilçesinin yüzme havuzu tamamlandı.

Sungurlu Kaymakamı Mutlu Köksal, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan yüzme havuzunda son kontrolleri gerçekleştirdi. Yüklenici firmadan kabulü yapılacak olan havuzun, ilçedeki çocuklar ve gençler için önemli bir spor ve sosyalleşme alanı olacağı belirtildi.
Kaymakam Köksal, havuzun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu eserin çocuklarımıza, gençlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeni yüzme havuzu, modern tesisleri ve uzman eğitmen kadrosuyla Sungurlu halkına hizmet verecek.

Son Güncelleme: 09.08.2024 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
:) 2024-08-10 12:38:24

Simdiki nesil çok şansli, biz köyde kömüşler ile çimiyorduk ama çok mutluyduk. Şimdi ki cocuklar yari olimpik havuzlarda yüzüyor ama hicbir şeyden hoşnut olmuyorlar. Huloooog Erduvan erduvan erduvan :)

Avatar
Okuyucu 2024-08-10 20:00:53

Ne günlerdi be (dağlarda mal güderken) hayvan otlatırken. Dağlardaki taş oluklara çimmeye girerdik. Sıcak havada o beton oluk, çoğu yontma taştan idi. Şimdi ne zaman arazide dağlarda çeşmeler görsem hemen soyunup giresim geliyor

Avatar
Okuyucu'ya 2024-08-10 22:34:31

Simdi daglarda insan kalmadi emmoğlu, bizim oralarda (Alaca köylükleri ) dedigin pinarlarin hepsi kesildi, mal davar olmayinca , insan kalmayinca doğa küstü, ne dogru duzgun yağmur yagiyo , ne kar yagiyo. Eskiden derenin onune taslardan camurdan set yapardik , göl olurdu çimerdik, korkmazdik yilandan , cıyandan , bortu , boculten. Simdiki cocuklar bilmez o zevki. Çamur patlatirdik , kurbaga sisirdik ( bu biraz caniceydi ) Kalehisar'in Çerkezlerin (Mahmudiye) gobelleri ile tosunlari muruştururduk. Cok guzel gunlerdi