Kendimizi geliştirerek yolumuza devam edeceğiz

Çorum FK Teknik Direktörü Tahsin Tam, Sakaryaspor galibiyetinin ardından değerlendirme yaptı.

23 Eylül 2023 Cumartesi 23:34
Kendimizi geliştirerek yolumuza devam edeceğiz

Çorum FK Teknik Direktörü Tahsin Tam, Sakaryaspor galibiyetinin ardından değerlendirme yaptı.
İşte o açıklama:

“Ligin iyi takımlarından Sakaryaspor karşısında önemli bir galibiyet aldık. Rakibimiz topa sahip olan ve önemli oyunculardan kurulu bir takım. İç sahada iyi ve üstün oynayıp sonuç alamadığımız maçlardan sonra bu galibiyet bizim için önemliydi.

Maça istediğimiz gibi başladık. İlk yarı iki takım açısından dengeli bir şekilde geçti. Topa sahip olduk, oyunun kontrolü bizdeydi. Rakibe pozisyon vermeden aradığımız golü bulduk. Golü bulduktan sonra rakip daha fazla risk aldı ve kalabalık hücumlar yaptı.

İkinci yarıda rakip risk alarak baskı kurmak istedi. Savunma konsantrasyonumuzla karşılık verdik. Hızlı hücum fırsatları bulduk. Önde götürdüğümüz her dakikanın bizim lehimize olacağını biliyorduk. Kırmızı kart pozisyonundan sonrada mücadelemize devam ettik ve istediğimiz sonucu aldık.

Giren çıkan bütün oyuncularımız yüksek tempoda ve özverili oynadılar. Çok iyi bir mücadele ortaya koyarak emeklerinin karşılığını aldılar.
Oynadığımız 6 maçta 4 galibiyet alarak ligde güzel bir konuma ulaştık. Takım olarak her geçen gün kendimizi geliştirerek yolumuza devam edeceğiz.

Bugün bizi desteklemeye gelen büyük Çorum FK taraftarına teşekkür ederim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tebrikler 2023-09-24 00:06:20

Tebrikler Corum FK. Su gunlerde kisa surede olsa hayatin ve gecim sikintisinin zorluklarini unutturarak bizi mutlu ediyorsunuz. Tek sikayetim, 90 dk diri kalamiyor takim, ic saha maclarinda ya ilk yari guzel oynuyor ya da ikinci yari. Bu olayi cozerse adindan cok soz ettirir.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-09-24 13:54:57

Önümüzde ki Bodrum saati değiştirilmeli, Bodrum da hava sıcak öğlen maç mı oynatılır. Futbol federasyonu kendini yönetemiyor, Futbolu nasıl yönetsin. Bodrum da bu sıcaklarda öğlen maç oynatılmaz. Bodrum maçının saati değiştirilmelidir.

Avatar
AdAm 2023-09-24 15:35:55

Maca Geraldoyla baslasa seyir zevki daha guzel bir mac olurdu daha fazla gol pozisyonuna girildi Polonyali da fena sayilmaz Takimin onunde zorlu Maclar var