Genç başkandan yeni proje

ASKF Başkanı Ferhat Arıcı, Çorum'a Amatör Spor Evi kazandırmayı hedeflediklerini açıkladı.

19 Ağustos 2024 Pazartesi 13:34
Genç başkandan yeni proje

Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), 38. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İskele Park Kafe’de düzenlenen kahvaltı programında konuşan Çorum ASKF Başkanı Ferhat Arıcı, Çorum amatör sporuna Amatör Spor Evi kazandırmak istediklerini söyledi.

Arıcı, 14 Ağustos 1986 yılında faaliyete başlayan Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 38 yılda çok yol kat ettiğini ifade ederek, kuruluşundan bu zamana kadar federasyonda başkanlık görevini üstelenen Hakan Yılgör başta olmak üzere Halil İbrahim Kaya, Gazi Alıç ve Sefer Kurtaran’a teşekkür etti.

Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bünyesinde 74 kulübün bulunduğunu kaydeden Arıcı, bunlardan 40’ının futbol branşında faaliyet gösterirken, 34 kulübün ise bireysel sporlar alanında faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getirdi.

Federasyonun 38. yılını kutlamanın şerefine nail olmanın güzel bir duygu olduğunu dile getiren Ferhat Arıcı, "Şunu belirtmek isterim ki kuruluşundan bu güne kadar federasyonumuzun ve sporun gelişmesine katkıda bulunmaya amatör spor kulüplerimizin daha güzel ve iyi imkanlarda adeta bir sendika gibi hak ve hukuklarını koruma mücadelesinde yanında olmaya devam edeceğiz.

Bizim bu şehre dair rüyalarımız var, hayallerimiz var, hedeflerimiz var diyerek, bugüne kadar federasyonumuz bünyesinde amatör spora hizmet etmiş çeşitli kurullarda görev almış hakkın rahmetine kavuşmuş büyüklerimize Allah’tan rahmet yaşayanlara ise Rabbim'den uzun ömürler niyaz ediyorum” dedi.

ASKF olarak şimdiki hedeflerinin Çorum amatör sporuna bir Amatör Spor Evi kazandırmak olduğunu belirten Ferhat Arıcı, amatör spora destek veren başta Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi olmak üzere katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, Amatör Spor Evi yapımında da destek istedi.

Kahvaltı programına ASKF yöneticilerinin yanı sıra ASKF eski Başkanları ve çok sayıda kulüp yöneticiSİ katıldı. Kahvaltı programının ardından ise hep birlikte hatıra fotoğrafı çekinildi.

Son Güncelleme: 19.08.2024 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ohhh 2024-08-19 20:28:44

Yiyin için hadi bakalım. Gün gelir devran döner.

Avatar
Kadir 2024-08-20 10:04:31

Amatör sahalar yıkılırken o güzel tesisler yıkılırken sesin çıkmadı şimdi atıp tutuyosun