Galibiyeti kaçırdık

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, Çorum FK maçının ardından yaptığı açıklamada, “Galibiyeti kaçıran taraf Fatih Karagümrük’tü” dedi.

18 Ağustos 2024 Pazar 23:47
Galibiyeti kaçırdık

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, Çorum FK maçının ardından yaptığı açıklamada, “Galibiyeti kaçıran taraf Fatih Karagümrük’tü” dedi.

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Karagümrük, deplasmanda Çorum FK ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Atılay Canel, iki takımın da galibiyet için oynadığını söyledi İlk yarıyı yedikleri golle mağlup bitirdiklerini hatırlatan Canel, ikinci yarıda yapılan değişikliklerle öne geçtiklerini belirtti.

“Eğer biraz şansımız olsaydı yakaladığımız üç farklı pozisyon gol olabilirdi” diyen Canel, “Bundan sonraki maçlarda Çorum FK’ya başarılar diliyorum. Üstün bir oyun oynadık. Her an kimin gol atacağı belli değildi. Ama maç berabere bitti. Biz de yeni bir takımız. Geçtiğimiz sezondan üç oyuncumuz var. Oyuncular yavaş yavaş birbirine ısındı. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız. Galibiyeti kaçıran taraf Fatih Karagümrük’tü” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.08.2024 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğur 2024-08-19 13:47:38

Taraftar neden bu kadar ilgisiz bir çikolatanın elli tl olduğu ülkemizde bilet fiyatları oldukça uygun lütfen çorum'da yaşayan taraftarlarımız maçlara gidin şehrimizin en büyük markasına sahip çıkın

Avatar
Çorumlu 2024-08-19 06:01:18

Çorum ve ilçeleri kırmızı Siyahlı bayraklar ile donatılmalı İlimiz olarak şartlanalım
Ki takım da destek olunduğunu görüp daha motive olur. Gecen yıl süper yiğ e çıkardık bu sene yari kaçırmayalım