Çorum'a 100 milyon, İskilip'e üç tesis sözü

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, Çorum merkeze 100 milyon lira ek ödenek, İskilip'e ise 3 spor tesisi sözü aldıklarını duyurdu.

16 Ekim 2024 Çarşamba 21:58
Çorum'a 100 milyon, İskilip'e üç tesis sözü

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya,Milletvekili Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.

Kaya, Çorum merkezde inşaatı süren Güreş Eğitim Merkezi ve Masa Tenisi Tesisleri için Bakan Osman Aşkın Bak’ın talimatıyla  100 milyon TL ek ödenek sağlandığını bildirdi.

İSKİLİP’E 3 SPOR TESİSİ SÖZÜ

Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan İskilip ilçesine 3 spor tesisi  yapım sözü aldıklarını belirterek, “Sayın bakanla görüşmemiz sonucunda İskilip ilçemize kapalı yüzme havuzu, güreş antrenman salonu ve spor salonu sözü de aldık."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Iskilipliden 2024-10-16 23:29:20

Sayın vekilim, İskilipte gençler işsizlikten sokaklarda fing atıyor. Çok mu lazım İskilip'e yüzme havuzu. İş bulun, iş...

Avatar
Gözlemci 2024-10-16 23:26:02

Kimse cebinden bir şey vermiyor. Milletin parası, yâni vergilerimiz. Şimdi savunma sanayiinin 100 milyara ihtiyacı varmış. Hadi öyleyse şimdilik bu paraları acil olmayan tesislere değilde savunma sanayiine aktaralım. İnanıyorum ki Türkiye çapında bu şekilde yapılacak bir tasarrufla o paralar çoktan bulunur.

Avatar
Uğur 2024-10-17 00:45:13

İskilipli den adlı kişiye cevabım işte lazım spor tesiside sapla samanı karıştırmayalım sanayi bakanına gidersin ondanda organize sanayi için istekte bulunursun artık kasabalarda bile olan spor tesisleri İskilip'te neden olmasın

Avatar
YİNE BEN EZİLEN 2024-10-17 10:32:43

ÖNEMLİ OLAN KAYNAĞIN YERİNDE HAKKIYLA KULLANILMASI ONUN BUNU ÇOCUĞU İÇİN İSTİHTAM ALANI MAKAMI MERTEBE YERİ OLMAMASI ....BUNU DAHA BAŞARANI GÖRMEDİM DEVLET BELEDİYELERİNİ YÖNETEMİYOR DAHA DEĞİL Mİ..KİM KİME DUMDUMA....