Camiadan Ahlatcı'ya özel mesaj var

Çorum FK ve spor haberleri ile bilinen Çorum Spor Haberleri mecrası yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin sayılı şirketleri arasına giren işadamı Ahmet Ahlatcı'ya mesaj gönderdi.

29 Haziran 2024 Cumartesi 14:00
Camiadan Ahlatcı'ya özel mesaj var

Çorum FK ve spor haberleri ile bilinen Yeni Çorum Spor ve Çorum Spor Haberleri mecrası yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin sayılı şirketleri arasına giren Ahlatcı Holding ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı'ya mesaj gönderdi. Mesajda, Çorum FK'nin mali olarak kadro yapılanmasi için bütçe açığının sadece Ahlatcı Holding sponsorluğunda kapanacağının düşünüldüğü ifade edilerek, şöyle denildi:

"Değerli büyüğümüz Ahmet Ahlatcı ve Ahlatcı Holding'e açık talebimizdir.

Çorum FK ismi ve Ahlatcı Holding'in bir bütünü oluşturarak şehrimizin en büyük marka değerleri olduğunu bu sezon tüm Türkiye'ye göstermiştir. Geçen sene olduğu gibi bu senede Ahlatcı Holding ismini gururla taşımak istiyoruz. Ahmet Ahlatcı beyefendinin en büyük hayallerinden biri Çorumspor'un süper lige çıkması olduğunu biliyoruz. Mali olarak kadro yapılanması için bütçe açığımızın sadece Ahlatcı holding sponsorluğunda kapanacağını düşünmekteyiz. Ahmet Ahlatcı Bey ve holding yönetimimizden isim sponsorluğu konusunda pozitif maddi destek düzenlemesi talep ediyoruz."

Son Güncelleme: 29.06.2024 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corumlu 2024-06-29 15:00:22

Corum un is adamlarından bi olmaz askeri ücret zihniyetiyle adam çalıştıran is insanlar futbola reklam parasi odemez onun için kendimizi kandırmayalım çalıştırdığı işçinin gunde kac defa lavaboya gittiğini hesabini yapan is insanıyız diye cirit laft ebeliği yapan zengin değil futbola Corum a sahip çıkan bir zengin lazim

Misafir Avatar
İsmail 2024-06-29 16:53:35 @Corumlu

Aynen Çorumlu kaç defa tuvalete gittiğini kaç dk kaldıgını öğrenmek için tuvaletin önüne kamera koyar asgari ücret öder yetmez çocuk parası ilk çıktığında üstüne yatar ama 5 vakit namaz kılar Cumayı en önde kılar hangi yüzle o camiye giriyorsa mesai ödemez iş kazası geçirdiğinde bana ne geçirmeseydi der ücrete gelince en azını öder reklama gelince vergi ödese verir reklama verdiğini vergiden düşer ama faturayı 1/4 oranında kestiği için reklam parası vermez

Beğenmedim! (1)
Avatar
Salih 2024-06-29 17:23:38

Sayın Ahlatcı 4 yıl isim ve loca sponsorluğu karşılığında bu eksik parayı tamamlar görüşundeyim.Sehri ve takimı ortada bırakmaz InşAllah.

Avatar
Çorumlu 2024-06-29 14:43:15

Çorum futbol kulubü il bazında playof karşılaşmalları öncesi daha çok desdeklenmeli idi ilimiz ve ilçeler siyah kırmızı belediyelere terminallere caddelerde her yerde asılmalı idi ilimiz iki haftada bir çok ziyaretçi akınına uğrar idi yalnız bırakıldı takım

Avatar
Çorumspor 2024-06-29 17:56:52

Sayın Çorumlu kardeşlerim yapılması gereken ilk şey Çorum fk ismi değişmesi gerekiyor bakın bu kulüp hisseli yani hisseleri kim alırsa kulüp onun oluyor.Bu kulübün ilk başkanı kimdi sonra kim aldı en sonda kimde kulüplerin hisseli olmaması gerek. Onun için bu şehrin gerçek takımı olan 1967 logolu ÇORUMSPOR dur herkese saygılar.

Avatar
Kenan Büyük 2024-06-29 19:38:40

Anlamadığım bir şey var? ÇFK şahsa ait bir kulüp değil mi? Neden ondan bundan para istiyorlar? Sahibi olan şahıs şirketinin mali yapısına çözümü Çorum halkından istemesi normal mi?

Avatar
Vay arkadaş 2024-06-29 23:15:29

Bence futbolcu almak için verilecek paraya hastane, okul vs yapılsa daha mantikli

Avatar
Cafer 2024-06-29 18:34:40

Adam kuruluştan buyana 100 150 milyon verdi du akşam oguzhan başkan birkere bile teşekkür etmedi ben olsam 1 lira bile vermem

Avatar
Başkan 2024-06-30 11:48:54

Profesyonel futbol birilerini zengin etmek için kurulmuş bir yapıdır. Ahmet Mehmet parayı verecek birileri bu para ile caka satacak. Yönetim nerede başkan nerede biraz da kendi cebinden karşılasın bütçeyi paraları yoksa ne işleri var kulüp yönetiminde. Havaya baksan bir milyon hava var ama ederi koca bir sıfır. Ahlatçı belediye Alagöz olmasa bu yönetimi bırakın Çorum FK’ yı mahalle takımını finanse edemez.