Aşgın söz vermiş, iki tesis Çorum FK'ye veriliyor

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi'ne Binicilik Tesisi ile inci Park'ın işletmesinin Çorum FK'ye veriyor.

01 Temmuz 2024 Pazartesi 07:15
Aşgın söz vermiş, iki tesis Çorum FK'ye veriliyor

Çorum Belediyesi'ne ait iki ayrı tesisin Çorum FK'ye verileceği açıklandı.

KAMUOYUNA İLK KEZ OĞUZHAN YALÇIN AÇIKLADI

Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın katıldığı bir yayında, Çevre Yolu üzerinde atıl bekletilen Binicilik Tesisi'nin alt yapı için Çorum FK'ye devredileceğini, Buhaarevler Mahallesi'ndeki İnci Park'ın da  gelir temin etmek için kulübe verileceğini duyurdu.

BİNİCİLİK TESİSİ VE İNCİ PARK ÇORUM FK'YE

Oğuzhan Yalçın yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın ikinci dönem seçim sonuçlarının netleşmesinin hemen ardından Binicilik Tesisi'nin Çorum FK'ye devir işlemlerini başlattığını, ayrıca İnci Park'ın kulube gelir temini için verileceğini kaydetti.

TALEP ÜZERİNE İLK DÖNEMİNDE SÖZ VERMİŞ

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın kuruma Binicilik Tesisi ve İnci Park'ın Çorum FK'nin istifadesine sunulması için muhataplarının talebi üzerine ilk döneminde söz verdiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 01.07.2024 09:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AdAm 2024-07-01 08:58:24

Binicilik tesisini isletemeyen belediye sonunda atların koştuğu yeri futbol sahasına çevirecek desene binicilik tesisi bu amaclami yapildi milletin parasi boyle plansiz car cur ediliyor

Avatar
Yazık 2024-07-01 08:30:41

Binicilik tesisi için çok üzülüyorum..
Bölgede tek bu tesis.
Ama kıymet bilen yok , belediyenin sosyal tesisten anladığı çay kahve servis etmek tabi..
binicilik tesisi sosyal ve kültürel faaliyet olarak belediyenin vizyonunu aşar , hayal edemezler..

Avatar
Murat 2024-07-01 10:19:27

Özellikle binicilik tesisini boşaltıp atıl bekletip sonra da Çorum FK'ya peşkeş çekme hakkını nerden buluyorsunuz? Binicilik tesisi halkın aktif kullandığı, düzgün bir tesisti. Siz şimdi bir şahıs şirketine devrediyorsunuz. Neden? Halk için ne yaptınız ki siz tesis kapatma hakkını kendinizde görüyorsunuz? Halka ait bir tesis, birinin sözüyle nasıl devredilir. İnci Kafe gerçekten kar eden bir tesisti, yine kapatıp beklettiniz, Belediye'nin parası mı çok, neden kiraya vermek yerine birilerine peşkeş çekiyorsunuz

Avatar
fuat 2024-07-01 08:46:35

Bunun adı ihaleye şaibe sokmak değil mi . bir yıldır buraları niçin boş beklettin diye sormazlar mı

Avatar
ÇORUMLU 2024-07-01 08:49:18

Özellikle son dönemde futbol futboldan başka her şeye benzemeye başladı. Futbol adı altında her şeyi yapıyorlar yapılıyor. Çorumfk da öyle. Verilecek bu mekanlarında her türlü rezilliğe hizmet edeceği, at çifliğinin, şehrin ortasındaki nezih mekanın ne hale geleceği, getirileceği kesin.
Milletin, Çorumlunun alınteri bu mekanların öyle veya böyle ne sebeple olursa olsun Çorumfk ya verilmesi doğru değildir. Kimin malını kime vereceksin.
Ben şahsen Sn Başkanında buna rıza göstereceğine ihtimal vermem. İlla yardım yapılacaksa yardımın kırk türlü yolu var başka türlü yapılsın. Tarihi bir hata olur. Hem desteğide yardımı da en güzel şekilde Çorumun Çorumsporun rantını kaymağını yiyenlerin yapması gerekmez mi?

Avatar
Gerçek Çorumlu 2024-07-01 12:25:19

Çok doğru zarar ettiğini herkes biliyor.. Çorumfk ilgilenir kar ettirir.. akıllı iş yapmış belediye

Avatar
recep 2024-07-01 14:57:11

vay be. istanbul dışında öyle bir binicilik tesisi türkiyede yoktu. külcünün yaptıklarını yok etmeye çalışıyor galiba. başka şehirlerden belediyeler heyet yollayıp tesisi gezdirir, nasıl yapıldığına ilişkin bilgi alırdı. İnci parkı da ya belediye sosyal tesisi yap ya da ihaleyle kiraya ver işletsinler. çorum spora para mı vermiyosun zaten, amatör belediyeden aldığıyla dönüyo. ama o bu nemalansın. yazık günah. inciye de binicilik tesisine de milyonlarca lira yatırım yaptı insanlar.

Avatar
Corumlu 2024-07-01 20:00:51

Bizim sirkete de park bahce biseyler ver baskanimm