Tahtasız 1 dakika konuştu, bakın ne dedi?

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda yerinden bir dakikalık söz aldı.

16 Ekim 2024 Çarşamba 17:20
Tahtasız 1 dakika konuştu, bakın ne dedi?

CHP Çorum Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Mehmet Tahtasız, Çorum’un sağlık ocağı, internet ve tarımsal sulama sorunlarını gündeme getirdi.

TBMM Genel Kurulu’nda yerinden bir dakikalık söz alan Tahtasız, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“AKP iktidarında köylünün çilesi bitmiyor. Çorum’da 759 köyümüz var. Bir çok köyümüzde hizmet yetersiz tüm imkansızlıklara rağmen ekmeğini taştan çıkaran Çorumun Eşençay, Eskiköy, Arslan Köy, Öksüzler, Erdek, Acıpınar, Çalyayla, Kızılpınar, Dutçakallı, Çaltıcak, Hacıbey Salur,ve Karaburun köylerimiz meyve ve sebze üretiminde önemli bir merkez. Bölgenin meyve sebze ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayan bu köylerimiz hak ettiği hizmeti yıllardır alamıyor. Yolları yapılmıyor, soğuk asfalt dahi dökülmüyor. Üreticilerimiz büyük emekle ürettikleri kirazları toplama alanına götürür iken tozlu yollardan geçtiği için ürünler tozlanıyor ve kalite düşüyor” dedi.

'KIZILIRMAK AKIYOR, ÇORUM BAKIYOR'

Çorum merkeze bağlı Eskiköy’de meyve ve sebzelerin sulanması için 4 yıl önce yapılan sulama havuzu su ile buluşturulmadı.
Eskiköy’de 4 yıl önce ciddi paralar harcanarak yapılan Mebran sulama havuzu yıllardır atıl vaziyette çürüyor. Çiftçinin diktiği meyve ağaçları kuruyor. Yine Eskiköy’de 4 yıldır söz verilen 8 kilometrelik içme suyu boru hattı bir türlü yenilenmiyor halk günlerce susuz kalıyor. Bir çok Köyümüzde okul yok, sağlık ocağı yok, yol yok, su yok, internet yok. Dolayısıyla iktidarın Çorum’a hayrı yok. Kızılırmak akıyor Çorum çiftçisi bakıyor. Milletin efendisi olan köylümüz hak ettiği hizmeti Cumhuriyet Halk Partimiz iktidarında alacaktır.”

Son Güncelleme: 16.10.2024 23:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okuyucu 2024-10-16 18:00:24

Brau mehmet Tahtasız ‘a

Avatar
Çorum19 2024-10-16 23:29:43

Sayın milletvekili Kale kentsel dönüşümü de meclis gündemine getirsin lütfen.

Avatar
YİNE BEN EZİLEN 2024-10-17 10:24:14

BU VEKİL DİĞER ÇORUMUN AÇILIŞ VE DÜĞÜN DERNEK EKİBİ OLAN 3 VEKİLİNE GELSİN.....

Avatar
Bravo 2024-10-16 22:17:53

Memoli

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-10-17 14:38:24

Mehmet Tahtasız'a HELAL OLSUN. Çorum'un yapılmayan ve yarım kalan bütün yatırımlarının takipçisi oluyor. Çorum'un ve Çorum'luların sesi olduğu için Mehmet Tahtasız'a sonsuz TEŞEKKÜRLER. Çorum'un diğer MİLELLETVEKİLERİ ne yapıyor. Kocaman bir hiç. Çorum ilk defa çalışan ve çalışkan bir MİLLETVEKİLİ'ne kavuştu. Yaparsa kim yapar, tabi ki de Mehmet Tahtasız yapar. Gerisi hikaye. ANLAYANA.....

Avatar
İsmail 2024-10-17 19:15:13

Halk adını kullanan Bi yorumcu vardı tahtasiz haberi olunca hemen chp yi pkk ile iliskililendirici yorumlar yazıyordu neredesin şimdi partin anayasayı değiştirmek için oya ihtiyaç duydugundan yeniden birileriyle konuşmaya başladı adamın sesini savunduğun, koalisyon keser boyle