Kulis: Değişim zamana yayıldı: 7 bölge, 81 ilin röntgeni çekiliyor

AK Parti'de 7 bölge, 81 ilde vatandaşın sorunları, talepleri, beklentilerinin ayrı ayrı ölçüldüğü belirtildi. 

06 Haziran 2024 Perşembe 23:10
Kulis: Değişim zamana yayıldı: 7 bölge, 81 ilin röntgeni çekiliyor

31 Mart seçimlerinden ikinci parti konumuna düşen AK Parti'de seçim sonuçlarının değerlendirildiği ve yeni yol haritasının belirlenmesi amacıyla bir araya gelinen Kızılcahamam kampında SETA’nın da aralarında bulunduğu birçok araştırma merkezi ve anket firması ile 7 bölge, 81 ilde vatandaşın sorunları, talepleri, beklentilerinin ayrı ayrı ölçüldüğü belirtildi.

Duvar'dan Nergis Demirkaya'nın haberine göre, Kızılcahamam kampında topluma sunulan acı reçeteye karşın yaptığı sunumla en çok alkışı Mehmet Şimşek’in aldığına işaret ediliyor. Sorunları, çözüm yollarını, atılan adımları, riskleri, olumlu-olumsuz yaşanacak sonuçları tüm yönleriyle ortaya koyan Şimşek’in bu açık-şeffaf söylemi ile büyük bir güven oluşturduğu belirtiliyor.

Parti kadrolarındaki değişim-dönüşüm içinse öncelikle “sorunların doğru tespit edilmesi” gerektiği ifade ediliyor. Partide ya da Kabine’de 3-5 kişinin değişmesinin bir anlam taşımadığını, yapısal dönüşüm için çok iyi analiz yapılması gerektiğini savunan partililer bunun için de çok geniş bir çalışma başlatıldığını anlatıyor. AKP Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın başında bulunduğu strateji ekibi analizlerini sürdürüyor. SETA’nın da aralarında bulunduğu birçok araştırma merkezi ve anket firması ile hem bölgesel hem de il il araştırma yapılıyor, bir anlamda tüm kentlerin röntgeni çekiliyor. Açık uçlu soruların da sorulduğu araştırmalarda 7 bölge, 81 ilde vatandaşın sorunları, talepleri, beklentileri ayrı ayrı ölçülüyor.

Son Güncelleme: 11.06.2024 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kale... 2024-06-07 15:42:37

Halkın diniyle değil de derdiyle ilgilenmeseniz yok olmağa mahkumsunuz. Arabanın freni patladı, uçuruma doğru gidiyor. İtler sokaklarda kol geziyor. Öğretmen dövülüyor. Arsıza, hırsıza güç yetmiyor. Bütün güç elinizde, siz be yapıyorsunuz.

Avatar
YİNE BEN 2024-06-07 12:04:27

EVET SORUN SİZDE RONTGENE GEREK YOK ÇALMAYIN ÇALDIRTMAYIN YEMEYİN YEDİRTMEYİN KADROLARINIZI MÜLKİ AMİRLERİNİZE EMİR VERİN SORUN ÇIKAN BÖLGENİN VALİSİNİ KAYMAKAMINI YAKARIM...DE BİR KERE...ÇALIŞMAYAN KURUMLAR...BELEŞ MAAŞ ALANLAR.GÜVENSİZ ŞEHİRLER......MÜLKİ AMİR HESAP SORMAZ İSE FÖRST LEYDİLER PARTİ YAPAR BEYLER AÇILIŞ KOVALAR......SORUN BU KAHROLASI İSRAİL CİĞERLERİ YAKTIN SENDE YANASIN...

Avatar
Oy yok 2024-06-07 15:25:51

Tam chp oyları yükselmiş ken bu kadroyla durmayın yolunuza devam edin. Çünkü chp geliyor

Avatar
EFSANE 2024-06-08 09:45:34

ne yaparsanız yapın düzeltemezsiniz.O iş bitti . Toplum 25 yıl fırsat verdi. Her defasında yalancı çoban hikayesinde olduğu gibi kurt var diye bağırdınız. Asıl kurt sizsiniz yediniz bitirdiniz. Topluma birde Ahlak dersi ,doğruluk,dürüstlük dersi vermeye kalkıyorsunuz. Devletin kurumlarını ,eğitimi,sağlık sistemini, şehirlerini, köylerini, mera ve yaylalarına kadar tabiri caizse tecavüz ettiniz. pkk,feto,mafya dahil herkesle kol kola gezdiniz, abd ,ab, ile ülkenin başına çuval geçirdiniz. ırak,suriye,libya sizin desteğinizle yıkıldı.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-06-08 10:24:08

Çorum AKP İKTİDAR'I boyunca hep geri geri gidiyor. Çorum AKP İKTİDAR'I boyunca mahrumiyet ŞEHİR'i olarak kalmıştır. Çorum AKP İKTİDAR'ının OY olarak gördüğü ŞEHİR'DİR. Çorum AKP İKTİDAR'ının boyunca yalanlar, yalanlar, yalanlar dan başka birşey duymamıştır. Çorum AKP İKTİDAR'ının olduğu dönemde her zaman ÜVEY EVLAT muamelesi görmeye devam ediyor. Çorum AKP İKTİDAR'I olduğu dönemde her zaman uyutulmuştur. Çorum AKP İKTİDAR'I olduğu dönemde her seçim %50 ve üzeri oy vermiştir, ancak karşılığını alamamıştır. Çorum AKP İKTİDAR'I olduğu dönemde hiç bir zaman sevilmemiştir.