Halaçoğlu parti kurdu, kurucular arasında bir Çorumlu var

23 Haziran 2024 Pazar 10:30
Halaçoğlu parti kurdu, kurucular arasında bir Çorumlu var

MHP ve İYİ Parti'de siyaset yapan Türk Tarih Kurumu eski başkanlarından Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'nun genel başkanlığındra yeni bir parti kuruldu.

Partinin ismi Kutlu Parti olurken, kurucular kurulunda bir de Çorumlu yer aldı.

Kutlu Parti'nin 84 kişilik kurucular kurulu listesi açıklandı. Kurucular kurulunda Çorumlu Prof. Dr. Hakan Dal da yer aldı.

Son Güncelleme: 23.06.2024 21:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kale... 2024-06-24 14:20:00

Sende kur bir parti bakalım ne olacaksa. Bu partiler 3-5 kuruşa mı kuruluyor, nereden akıyor bu paralar. Bu projeleri kim kimler yönetiyor. Dağılın, dağılın parça parça olun, sineklere dönün.
Emperyalistler de fırsat kolluyor ve ülkeyi sinek gibi eziyorlar zaten, sizde ezin. Birlik beraberlik olup, ülkeyi güçlü hale getirmek daha iyi değil mi.Bu işin sonu ne olacak. Siyaset sahnesinde çok değerli vatan seven insanlar var
Aynı düşüncede bir dünya da parti var neden biri çıkıpta bu böyle olmaz, ülke için, vatan için, halk için ve çocuklarımız için gelin birleşelim diyen çıkmaz mı  aranızda. Birleştirici çıkmıyor ama parti çıkıyor börtü böçek gibi ve birileri de gelip eziyor, bu işte bir gariplik yokmu...?

Avatar
Çorumlu 2024-06-23 12:23:29

Eşit büyüme ortada Çorum var yandan geçilirmi acaba

Avatar
Don Kişot 2024-06-23 22:46:07

Hakan Dal herşeyden önce kaliteli insandır.

Avatar
YİNE BEN 2024-06-25 09:39:52

DAL DAL KRAZ ....AL.AL KRAZ....PRF. DEDİĞİN ADAM BİRAZ KIRIK KAFA OLUYOR....HEEEÇ BİR ŞEY OLMAZ MAKSAT KOLTUK MİKROFON UZATMADILAR O DA BU HIRSLA PARTİ KURDU HEPSİ BU....KAHROL İSRAİL SANA İKİ PROF GÖNDERSEK BAK SENİ NE HALE GETİRİYORLAR.....