Günay'ın gözleri Tahtasız'ı aradı

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, kiyisel sosyal medya hesabından CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız'a yüklendi.

15 Temmuz 2024 Pazartesi 14:18
Günay'ın gözleri Tahtasız'ı aradı

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız'ın Laçin ilçesinde cemaatlere para toplandığı iddiasına, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü'nde karşılık verdi.

Günay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gözlerinin 15 Temmuz şehitlerini anma programına katılmayan Tahtasız'ı aradığını belirterek, "Laçin'de  dindar ve muhafazakar insanlara yönelik 28 Şubat vari fişleme yapacağınıza, bölücülerin, terör örgütlerinin kullandığı sözde lafları kullanacağınıza, elinizde daha merhum Menderes'in kanı kurumadan, 'ihtilal yapılmalı, kan akmalı' diyen yorumu beğeneceğinize, Sayın Tahtasız, 15 Temmuz programında Şehitlik'te millet şehitlerini anarken gözlerimiz sizi aradı…Sayın Tahtasız ne zaman milletin şehitlerini anacaksınız?"diye sordu.

Son Güncelleme: 15.07.2024 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2024-07-15 14:35:51

Mühim olan şehitlikte fotoğraf vermek değil fetöyle ciddi mücadele etmektir. Devletin önemli makamlarında fetö şaibeliler cirit atıyor hatta futbol federasyonu başkanı bylockçu. Gerçi o kadar uzağa gitmeye de gerek yok, Çorum'a bakmak bile yeterli. Millet korkudan ses çıkarmıyor diye farkında olmadığını mı sanıyorsunuz!

Avatar
Cevap ver 2024-07-15 17:10:03

Yav Murat Gunday millet acindan öluyor, issizlik her yerde, sata sata ulkeden hicbir sey birakmadiniz. Hazine de 1 kurus para kalmamis, ulke multeci dolmus , devlete guven kalmamis, 15 Temmuzda hainlerin yapamadiklarini parca parca yapmissiniz, simdi tutmus yok 28 Subat , yok 15 temmuz laflari ile kendinizi masum gosteriyosunuz. Sana bi soru sorayim ? 15 temmuz gecewi nerdeydin? Hemen ciktin mi meydanlara ? 15 Temmuz'a kalkisanlarin siyasi ayagi nerde ? 28 Subat'ta niye Rahmetli Erbakan hocaya dokundularda Akp'yi kuranlardan hicbirine birsey olmadi? Yoksa 28 Subat ile Akp ve benzeri partilerin önü mü açildi ? Corum'da kac tane üst düzey Fetöcü hain ceza aldi ya da cezaevinde? ( Bakiyorum hepsi makamlarinda duruyor ,hatta çoğu terfi ettirilmis) Belediye başkaniniz M.Külcü niye görevden alindi ?

Avatar
Muhtar 2024-07-15 17:22:53

15 Temmuz hain kalkismasinin ilk zamanlarinda da bizim gözlerimiz de sizi aradi Murat Bey. Sahi darbe bastirilana kadar nerdeydiniz ? Hala cemaatleri savunuyosunuz ya Allah akil fikir versin. Siz akillanmazsiniz. Sizde bu kafa oldugu surece biz daha coook fetö tipi sözde cemaat tarikat goruruz. Bir de rahmetli Menderes'in kani bugunku BOP es baskanini secenlerin elinde. Anladin sen onu...

Avatar
İsmail 2024-07-15 17:56:52

Bu gözler neler gördü bu kulaklar neler ısıttı ne istediler vermedik ülkeye dönün beraber yaşayalım tokalaşmak el öpmeler sayın...laf ettirmem diyen bakanlar gibi hangisi siyaset dışı kaldı en basiti 16 temmuz sabahı kaçmaya kalkınca bi siyasi gitme diyen diyen vekil gibileri sonra ne oldu ya iki kişiyi ispiyonlayip itirafçı oldular yada parası çok olan feto borsasından faydalandı olan kasaba manava lokantacı gibi küçük esnafa oldu Bi tane feto zengini varmi hapiste yatan göstermelik Bi kaç tane ülkede herkesin tanıdığı zengini attılar içeri o kadar siyasetçi desen hiç yok

Avatar
Oy yok 2024-07-15 18:28:35

Bayramda göstermelik chp binasına gittiniz. Bizler hiç samimi olmadığınızı adımız gibi biliyorduk. Şimdi neden pislik atmaya çalışıyorsunuz. Siz ne kadar korkak insansınız. 15 temmuz gecesi siz neredeydiniz acaba. Siz CUMHURİYET ten demokrasi den korktunuz Türkiye Cumhuriyeti devletin

Avatar
Gerçek 2024-07-15 16:17:02

Doğru her zaman tektir sayın Günay,zaman her şeye ilaç,her haberede hukuk olacaktır.

Avatar
Mehmet Bey 2024-07-15 17:41:23

Sayin AKP İl Başkanim Murat GÜNAY Beyefendi sonuna kadar haklidir.
Bu Tahtasiz'in cocuklari Fetö'nun kolejlerinden mezun olmus. Bu Tahtasiz il baskanligi doneminde Ankara'ya gitmis orda Fetö'ye parsel parsel arazi satmis, hatta Çorum'da Fetöcülere bir suru yer vermiş bedavadan. Sonra bu Tahtasiz'in yakinlari Fetöcülrein caldigi sinav sorulari ile Türkiye birincisi olmuşlar, hakim , savci, asker, emniyet mensubu olmuşlar. Bu Tahtasi'in Pensilvanya'da fetö elebaşi ile bir süru fotografi varmiş. Hatta bir keresinde saat kulesinin önunde miting yapti ve orda fetö elebasina " Don ülkene bu hasret bitsin " ve " Ne istediniz de vermedik" bile dedi. Bu Mehmet Tahtasiz gercekten nasil birisiymiş. Allahtan Murat Bey varda insanlarin gercek yüzünu goruyoruz.

Avatar
Vatandas 2024-07-15 18:00:14

O 251 kişi neden şehit oldu sizin beceremediginiz cemaatlerle mücadele yüzünden degilmi .önce şehit olmalarıni sağla sonra edebiyat yap