Görevi bırakırken adaylık sinyali verdi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, partisinin 8. olağan kongre sürecine ilişkin 3 dönem kuralına takıldığını belirtirken, yeniden adaylık sinyali verdi.

19 Eylül 2024 Perşembe 18:03
Görevi bırakırken adaylık sinyali verdi

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, partisinin 8. olağan kongre sürecine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, üç dönem kuralı nedeniyle merkez ilçe başkanlığı görevini devredeceğini, ancak partinin vereceği yeni görevlendirmeler ve adaylıklarla dolu dizgin yoluna devam edeceğini söyledi.

BAŞKA GÖREVLERE TALİP

Partisinin kuruluşundan bu yana aldığı aktif görevleri tek tek sıralayan Akar, kendisi için de 3 dönem kuralını hatırlattıktan hemen sonra başka görevler için aday olabileceği sinyalini verdi.

ERDOĞAN SIK SIK 'DEĞİŞİM' DİYOR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerden sonra partisinde en üst yönetimlerden teşkilatlara kadar sık sık değişim yapılacağı mesajları verirken, Akar'ın sözleri il başkanlığına göz kırpma veya adaylık sinyali olarak yorumlandı.

İşte Akar'ın o açıklaması

DELEGE SEÇİMİ BAŞLIYOR

"21 Eylül Cumartesi günü 09.00 ile 16.00 saatlerinde AK Parti İl Başkanlığı binasında merkez ilçe delege seçimleri yapılacak.

AKAR: 'DURMAK YOK YOLA DEVAM'

Kongre süreci demokrasi şöleni olarak geçecek. Bugüne kadarki tüm kongrelerimizde olduğu gibi bu kongremizde de bayrak değişimleri, yenilenmeler ve değişimler gerçekleşecektir. AK Partimizin kuruluşundan bugüne kadar hizmet etmiş tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Şahsım olarak ta partimizin kuruluşundan bugüne kadar hizmet etmiş ve etmeye de devam edecek bir kardeşinizim. Siyaset arenasının en alt tabanından yetişmiş, gençlik kolları mahalle başkanlığından, başkan yardımcılıkları ve gençlik kolları il başkanlığı görevi, il genel meclis üyeliği ve meclis üyeliği esnasında bir çok komisyonda görevler ve başkanlıklar, il başkan yardımcılığı, akabinde merkez ilçe başkanlığı görevini ise 3 dönem yaklaşık 8 yıldır yürütmekteyim. Bu hizmet yarışında partimize ve Çorum’umuza yıllarca hizmet ettim. Partimizin bundan sonraki süreçte tarafıma tevdi edeceği yeni görevlerde de Çorum’umuza ve memleketimize hizmet etmeye devam edeceğim. Parti tüzüğümüzün 3 dönem kuralı (3 Dönem Üst Üste Görev Yapan Kişi 4.dönemde aynı göreve  aday olamaz fakat parti içerisinde farklı görevlerde bulunabilir, aday olabilir) maddesi ve partimizde alacağımız yeni görevlerle şehrimize ve milletimize hizmet edebilmek amacıyla ileri bir tarihte yapılacak olan merkez ilçe kongremizde de bayrak değişimine gideceğiz. Kongre gününe kadar görevimi ifa edip kongre günü yeni seçilecek olan kardeşimize devredeceğim. Partimizin ve halkımızın şahsımıza vereceği yeni görevlendirilmelerle yolumuza durmadan yorulmadan dolu dizgin devam edeceğiz. Tüm Çorumlu memşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Durmak yok yola devam."

Son Güncelleme: 19.09.2024 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Matşah 2024-09-19 18:29:15

Ya bir makama saplanıp nemalanıp niye bırakıp gitmezsiniz illa başka makamlar. Sorsan halka hizmet aslında kendi kesesine cebine hizmet. Daha düne kadar mal varlığı neydi şimdi ne lütfen bir araştırılsın eğer benim dediğim hata ise özür diliyorum

Avatar
Beyaz BMW 2024-09-19 20:43:51

Erkan yolunu buldu, yakinlari da yolunu buldu heybe doldu. Artik baskalari girsin siraya. Sonucta devletin mali deniz, bitmiyor hic.

Avatar
Seçmen 2024-09-19 18:47:54

La bi bırakın şu partinin yakasını bitirdiniz partiyi sizden başka adam mı kalmadı memlekette değişim bu değil siz reisi yanlış anladınız

Avatar
mehmet yektaş 2024-09-19 19:06:33

Masanın etrafındakiler sandalye değiştirince değişim mi oluyor?

Avatar
Vay bee 2024-09-19 19:30:55

Kimlere kaldın ey akparti.

Avatar
Ferhat 2024-09-19 19:05:29

Son seçimlerde sandık müşahit problemleri yıllardır il ve ilçede merkez ilçenin eksikliği hissedilip il başkanlığına göz kırpılması ilginç

Avatar
Hüsam 2024-09-19 21:23:30

Demek başka adam bulamadılar haaa vay bee

Avatar
Vatandas 2024-09-19 21:32:39

Yerel seçim tam anlamıyla belediyenin çalışmalarından dolayı kazanıldı.İl yönetimin seçimlere katkısı olamayarak zararı oldu