CHP’de iki adaylı seçim

CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın genel kurulu 25 Haziran'da...Kadın Kolları İl Başkanlığı Kamile Anar ile Özlem Güngör yarışacak.

24 Haziran 2024 Pazartesi 13:45
CHP’de iki adaylı seçim

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın genel kurulu 25 Haziran 2024 Salı günü saat 11.00’de CHP İl Başkanlığı binası Kemal Kılıçdaroğlu Toplantı Salonu’nda yapılacak. Kadın Kolları İl Başkanlığı için mevcut başkan Kamile Anar ile Özlem Güngör yarışacak.

Yapılan açıklamaya göre; genel kurula CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın da katılacağı bildirildi.

CHP İl Kadın Kolları Başkanlıkları için kongre süreci 25 Haziran’da başlıyor. Genel Başkan Aylin Nazlıaka, kongrelerin açılışını Çorum’dan başlatıyor.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı ve Başkan Adayı Kamile Anar, Nazlıaka’nın 2 adayın yarışacağı genel kurula güç katacağını bildirerek, tüm partilileri ve delegeleri davet etti.

Kamile Anar, yaptığı açıklamada; “İl Kadın Kollarının Kongre başlangıç tarihi 25.06.2024 olması nedeniyle ilk kongrenin açılışını yapmak için, laikliği, demokrasiyi, çağdaşlığı, eşitliği, kadın cinayetlerinin son bulduğu, adaletin eşit olduğu bir ülkeyi inşa etmek, CHP’yi iktidara taşımak için canla başla çalışan, Türkiye'yi karış karış  dolaşan Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka 25 Haziran Salı günü Çorum’a geliyor. İki adayın yarışacağı kongreye katkı sunacağı ve güç vereceği için teşekkür eder, katılımlarından dolayı onur duyarız” dedi.

Son Güncelleme: 25.06.2024 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kamile teyze 2024-06-24 18:08:24

kamile teyze git torun falan büyük , kışlık hazırlığı yap, turşu kur, menemen yap, yaprak bas , kuru diri hazırla. Yeter gayrı ne verecen bu saaten sonra partiye

Avatar
Md 2024-06-24 16:22:02

Özlem Güngör iyidir bilgili kültürlü dürüst genç dinamik

Avatar
YİNE BEN 2024-06-25 09:32:11

ÖZLEM HANIM A HAYIRLI OLSUN.....