CHP'de kadın kolları başkanı değişti

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Kadın Kolları Başkanlığına Özlem Güngör seçildi.

25 Haziran 2024 Salı 18:35
CHP'de kadın kolları başkanı değişti

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Kadın Kolları Başkanlığına Özlem Güngör seçildi. CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın olağan genel kurul toplantısı, parti binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İKİ ADAY YARIŞTI

Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın da katılımı ile yapılan genel kurulda Çorum merkez ve ilçelerden 236 delegeden 140’ı sandık başına gitti. Mevcut Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar ile Özlem Güngör’ün başkanlık için yarıştığı seçimin galibi Özlem Güngör’ün listesi oldu.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Seçimlerde Özlem Göngör’ün listesi 90 oy alırken, Kamile Anar ve ekibi ise 50 oyda kaldı. CHP Çorum İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu, Özlem Güngör başkanlığında; Fatma Aksel, Saniye Zavar, Satı Koçak, Nilgün Uzunca, Sema Boyraz, Kevser Aytaş, Emine Aydaş, Nülifer Ongun, Selda Eryılmaz, Teslime Aydın, Yurdan Çinkılıç, Serap Köksal, Ferdane Duyar ve Sakine Bolat’tan oluştu. Kurultay delegeliklerine ise; Özlem Güngör, Serap Meriç, Hanim Ergül ve Gülhan Eke seçildi.

Son Güncelleme: 25.06.2024 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Md 2024-06-26 10:26:09

Tebrikler hayırlı uğurlu olsun