Tecrübeli doktor özel muayenehane açtı

Çorum'da yaklaşık 4 yıl Özel Elitpark Hastanesi'nde görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Göksel Çakar, Ankara'da özel muayenehane açtı.

15 Eylül 2024 Pazar 21:27
Tecrübeli doktor özel muayenehane açtı

Çorum'da yaklaşık 4 yıl Özel Elitpark Hastanesi'nde görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Göksel Çakar, Ankara'da özel muayenehane açtı.

OPR. DR. GÖKSEL ÇAKAR

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1990 yılında mezun olan Göksel Çakar, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü'nde 1997 yılında uzmanlığını tamamladı.

1990-1993 yılları arasında Kastamonu SEKA'da mecburi hizmet, 1997-2006 yılları arasında Yozgat Devlet Hastanesi, 2006-2011 yılları arasında Ankara'da özel tıp merkezi, 2011-2014 yılları arasında Çorum Özel Elitpark Hastanesi ve son olarak Ankara Eryaman Hastanesi'nde görev yapan Opr. Dr. Göksel Çakar'ın, Türk Tabipler Birliği, Ankara Tabip Odası, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği, Avrupa Ortopedi Birliği, Türk Pediatri Derneği, Türk Travmatoloji Derneği ve Türk Omurga Derneği üyelikleri bulunuyor.
Eylül ayı itibariyle hastalarına Mustafa Kemal Mahallesi 2118. Cadde Numara: 4/B İçkapı No: 74 Çankara/Ankara( Maidan B74) adresindeki özel ofisinde hizmet veren Opr. Dr. Göksel Çakar, iyi derecede İngilizce biliyor. Evli ve bir çocuk babası olan Göksel Hoca'nın eşi de Hematoloji Prefesörü

HEM TECRÜBELİ HEM SEVİLEN HEKİM

Çorum'da görev yaptığı süre içinde alanında başarılı çalışmalara imza atan Opr. Dr. Göksel Çakar, tecrübe ve deneyiminin yanı sıra insani yönüyle de sevilip sayılıyor.

Son Güncelleme: 17.09.2024 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.