Aile Hekimleri şiddeti protesto ediyor

Çorum Aile Hekimleri Derneği öncülüğünde sağlıkta şiddete karşı protesto eylemi başlatıldı.

05 Ağustos 2024 Pazartesi 17:25
Aile Hekimleri şiddeti protesto ediyor

Çorum Aile Hekimleri Derneği YK Başkanı Dr. Mesut Yetkin AHEF ve Çorum Aile Hekimleri Derneği öncülüğünde Çorum’da Tüm Aile Hekimliği Çalışanları, sağlıkta şiddete dikkat çekmek ve bu konuda bir farkındalık oluşturmak adına her pazartesi Aile Sağlığı Merkezleri’nde siyah kıyafetler giyip şiddeti protesto ediyorlar.

Çorum Aile Hekimleri Derneği YK Başkanı Dr. Mesut Yetkin yaptığı açıklamada, “Şiddete karşı sessiz kalmıyoruz! Her gün fedakârca çalışırken şiddete maruz kalmayı kabul etmiyoruz. Bu eylemle, şiddetin normalleştirilmesine karşı duruyoruz. Mesajımız belli: Sağlıkta şiddete son! Sağlıkta şiddet için yetkililerle görüşene/etkili kararlar alınana kadar her pazartesi #karalarbağladık demeye devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2024-08-06 07:31:36

şiddet istemiyorsanız hastanınıza insa gibi davranacaksınız.kimse kimseye durup dururken saldırmıyor.