Anitta petrol açıldı

Uğur Grup tarafından satın alınan Belediye Benzinliği, Anitta Petrol ismiyle hizmete başladı. Kesilen kurban ve edilen dua ile Anitta Petrol, yarından itibaren satışlarına başlıyor.

13 Haziran 2013 Perşembe 20:11
 Anitta petrol açıldı


Uğur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Barlık, satın aldıkları benzinliği batı tarafına kaydırıp, mevcut benzinlik yerine ise Çorum'u Karadeniz Bölgesi'nin en büyük oteline sahip il yapacak otel yatırımını gerçekleştirerek, Çorum'u kongre merkezi haline getireceklerini söyledi.

Karakeçili Camii emekli İmam Hatibi Fikret Çıplak'ın okuduğu dua ile başlayan açılışta, kurban kesildi.

Kardeşi Uygun Barlık ve yöneticileriyle birlikte yapılan dua törenine katılan  Uğur Barlık, benzinliğin köşeye taşınacağını, yeni benzinlik alanı tamamlandıktan sonra, benzinliğin taşınıp, yerine de otel inşaatının yapılarak, Anitta Otel'in genişletileceğini açıkladı. Barlık, Çorum’un Karadeniz’in en büyük oteline sahip olacağını kaydetti.

 





Son Güncelleme: 13.06.2013 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.