Sıklık Tabiat Parkı'nda yaz

Çorum il merkezine 9 km mesafede Samsun-Ankara yolu üzerinde yer alan Sıklık Tabiat Parkı'nda yaz mevsiminin hareketliliği yaşanıyor.

22 Haziran 2024 Cumartesi 13:29
Sıklık Tabiat Parkı'nda yaz

Çorum il merkezine 9 km mesafede Samsun-Ankara yolu üzerinde yer alan Sıklık Tabiat Parkı'nda yaz mevsiminin hareketliliği yaşanıyor.

Doğal parkta kır lokantası, tanıtım birimi, çocuk oyun alanları, ahşap piknik üniteleri, karavan park alanı, fauna tanıtım alanı, flora tanıtım alanı, seyir terasları, gölet ve yaban hayatı gözlem kuleleri gibi yapılar bulunuyor.
Tabiat Parkı içerisinde bulunan 2 adet fauna tanıtım alanında kızıl geyik, ala geyik, karaca, ceylan, yaban keçisi gibi yaban hayvanları yer alıyor.

Meşe ve çam ormanlarının eşliğinde doğa yürüyüşü yaparken şehir ve dağ manzarasının yanı sıra Çorum barajının silueti ziyaretçileri karşılıyor.

165 farklı türde 5 bin 500 adet fidanın dikildiği botanik alanı, tüm bitkileri bir arada görebilme şansı sunuyor.

Son Güncelleme: 22.06.2024 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Biraz temizlik 2024-06-22 21:11:57

Çok bakimsiz, her yer dokuluyor. Oyun alanlari pastan kirden gecilmiyor. Belediye iyi bi el atmali. Parca parca birseyler yapmaya calisiyorlar ama olmuyor.

Avatar
kurti19 2024-06-24 09:10:51

Evet el atılması lazım her yer pis artı oturma alanları yetersiz iyi bir temizlik yapılması lazım ama bizim insanimızda çok pis çöp varken sağa sola atıyor çöpleri,****