Güney Kore'de bir imza daha!

Güney Kore’ye giden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile Gimhae Belediye Başkanı Hong Tae-Yonga arasında “Kardeşlik ve İşbirliğini Geliştirme Anlaşması” imzalandı.

07 Ekim 2024 Pazartesi 15:32
Güney Kore'de bir imza daha!

'Hitit Sergisi'nin açılışı için Güney Kore’ye giden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile Gimhae Belediye Başkanı Hong Tae-Yonga arasında “Kardeşlik ve İşbirliğini Geliştirme Anlaşması” imzalandı.

Gimhae Belediye Binası’nda gerçekleştirilen törene Gimhae Belediye Başkanı Hong Tae-Yong, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediye Meclisi üyelerinin yanı sıra Gimhae Belediyesi’nden de yetkililer katıldı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çok komik 2024-10-07 15:49:11

Ya aman milletin parası çar çur etmeye bahane
Arıyorsunuz. İki yıl sonra kore corum un adını bile hatırlamayacak. Kardeş şehrimize belediyeye memur diye aldığınız vasıfsız elemanlardan dönen dolaplardan da bahsedin. Mesela kadın kültürlerde onlarca akp kadın kolları memurların akşama kadar sosyal medyada zaman öldürdüğünü. Belediyenin resmi araçları özel işleri için kullandıklarını da unutmayın sakın.. bakalım hala bizimle kardeş şehir olmak isterler mi acaba

Avatar
. 2024-10-07 16:36:43

Boş anlaşma imzalamayın, işin ucunda para yoksa.