'Belediye daha hızlı olmalı'

çorum Belediyesi Fen-İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin bazı alt ve üst yapı işlerinde daha hızlı olması isteniyor.

24 Temmuz 2024 Çarşamba 09:44
'Belediye daha hızlı olmalı'

Çorum Belediyesi Fen-İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler şehrin muhtelif bölgelerindeki cadde ve sokaklarda yol yenileme çalışması yapıyor.

Buharaevler Mahallesi 27.Sokak sakinleri, yaklaşık bir ay önce kazılan yolun henüz asfaltlanmaması nedeniyle problem yaşadıklarını bildirdi.

Buhara 27. Sokak'ta evlerinin camlarını toz nedeniyle açamadıklarını vurgulayan vatandaşlar, üstüne üslük aynı noktaya yakın başka bir caddenin kazılması sonucu araç trafiğinin de sokağa yönlendiğini ifade ettiler.

Çorum Belediyesi'nden kazılan yolların  alt yapı yenilemesi yapılsa dahi hızlı tamamlanmasını beklediklerini vurgulayan vatandaşlar, "Cadde veya sokaklarda yolların yenilenmesine karşı değiliz elbette. Lakin yollar kazıldıktan sonra alt ve üst yapı işlemleri daha hızlı bitirilmeli. Bu eziyeti uzun süre yaşayanlar eski yollarına razı oluyor."diye konuştular.

Son Güncelleme: 24.07.2024 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Başkan 2024-07-24 10:49:57

Kaldırım işgalleri tam gaz devam ediyor. Bu konu artık çözülmeli. Hatta esnafımıza kaldırım da yetmiyor önündeki yolu da babasının malı gibi kullanıyor. Kullanmadığı zamanda motosiklet, duba, kasa vs. koyarak kapatıyor. Vatandaş 5 dakikalığına duracak yer bulamıyor. Benim ricam vatandaşımız böyle esnaftan alışveriş yapmasın. Zincir marketler bu kurala uyabiliyorsa herkes uymalı...

Avatar
Yeni yapılan yerler 2024-07-24 11:50:55

Öncelikle teşekkürler bu konuda yazı yazdığınız için. Yorumunu okumaz başkan yada başka biri ama şunu söyleyim. Paşa hamamı yada kebabçızade'nin olduğu sokakta tek yön yaptılar kaldırım büyüdü ama oda ne ola kaldırımın tamamını esnaf yine kapladı. Kahvecilere ve oradaki nalburlara yaradı. Şimdi bu tamamen yanlıştı. Madem yapacaktık önceden bunu düşünüp güzel estetik duba koyup öyle kaldırım büyütseydin.

Avatar
Mustafa 2024-07-24 13:57:07

Yol yapmasa b8 dert yapmasa bi dert,aslında biz su kadar günde yaparız diye belediye vatandaşa sorsun o süreye razı ise yolu belediye yapsın...

Avatar
YİNE BEN 2024-07-24 14:36:12

BAK ALENEN YAZIYORUM ŞEHİR VAROŞ GÖRÜNÜMÜNDE AFFEDERSİNİZ ARA SOKAKLAR ESKİ ANKARA VAROŞLARINI ARATMIYOR,DEVANE KALE KARŞISI SANAYİ İNÖNÜ CADDESİ VE ARKA SOKAKLARI..B. GÖTÜRÜYOR ADAM SİLİMKENTİN DAĞLARINI TAŞLARINI KIRIP TOKİ YAPIYOR....M BUNLAR....

Avatar
Çorumlu 2024-07-24 15:37:26

Kale kentsel dönüşüm ne oldu?

Avatar
F.Ç 2024-07-24 20:13:30

Başkan ünvanlı arkadaşla aynı fikirdeyiz. Esnafla vatandaşı karşı karşıya getiriyorsunuz

Avatar
hayırdır 2024-07-25 08:05:36

son günlerde habercim gazetesi belediye ve başkanın üstüne çok gidiyor hayırdır aranızda bir sıkıntı mı var