CHP’den AK Parti’ye sürpriz

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, AK Parti İl Teşkilatı'nın düzenlediği bayramlaşma programına katılarak sürpriz yaptı.

17 Haziran 2024 Pazartesi 12:38
CHP’den AK Parti’ye sürpriz

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, AK Parti İl Teşkilatı'nın düzenlediği bayramlaşma programına katılarak sürpriz yaptı.

Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti İl Başkanlığı'nda bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Cıplak'ın da katıldığı bayramlaşma programına CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız da katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Tahtasız, "İl Başkanımız Dinçer Solmaz’la birlikte AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katıldık. İl Başkanı Sn. Murat Günay’a, yönetim kuruluna ve AK Parti Millletvekillerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Daha fazla demokrasi daha fazla hoşgörü için mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2024-06-17 13:06:08

Lütfen ilçe yollarını DUBLE YAPALIM ÇORUMA YAKIŞANI olsun çalışmazsanız seçimde halk cevabını veriyor

Avatar
Mehmet 2024-06-17 13:40:00

Ne kadar güzel
İlimize yatırım gelsin artık
YHT, nasılsın duble duble yollar

Avatar
Mahşerin dört atlısı... 2024-06-17 21:14:58

Şehitlik karşı köşesi,METROPOL ARSASI ne durumda Haşim bey ,Mehmet bey yardımlarınızı bekliyoruz.

Avatar
Gökhan 2024-06-19 15:16:21

Siyaset zamanı geçti
Dönem birlik olma zamanı

Misafir Avatar
İsmail 2024-06-20 14:25:06 @Gökhan

Birlik olalım kiminle ülke menfaatini vatandaşın menfaatini bosverip kendi menfaatlerinden başka Bi şey duşunmeyenlerlemi

Beğenmedim! (0)