Bu sözler iktidarın Çorum vekillerine

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti Çorum Milletvekillerine ve ilgili bakanlara seslendi.

24 Ekim 2024 Perşembe 16:16
Bu sözler iktidarın Çorum vekillerine

TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti Çorum Milletvekillerine ve ilgili bakanlara seslenen CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Ekim ayında yapacağız dediği hızlı tren ihalesini hatırlatarak, “Yedi gün kaldı, görünen o ki bu söz de diğerleri gibi yalan olacak” dedi.

AKP Parti iktidarının 23 yılının Çorum’a söz verip masal anlatmakla geçtiğini savunan CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, yaptığı konuşmada iktidar tarafından söz verilip yapılmayan projelerin bir kısmını şöyle sıraladı:

“Çorum'a söz verilip yapılmayan ve bitmeyen projeler saymakla bitmez: Havaalanı, demir yolu, Hitit Üniversitesi güney kampüsü, Oğuzlar su ürünleri ve su sporları yerleşkesi, acemi birliği, Kırkdilim Tüneli, Osmancık-İskilip-Ortaköy-Mecitözü yolu, İskilip-Tosya yolu, Oğuzlar-İskilip sahil yolu, Osmancık içme suyu ve arıtma tesisi, Obruk-Dutludere sulama kanalı, Eskiköy, Büğdüz mebran sulama havuzu çürüyor. Serban ve Harmancık köyü sulama göleti, Sungurlu Diği Barajı ve Kırankışla içme suyu ve tarımsal sulama göleti, Boğazkale-Alacahöyük-Ortaköy-Şapinuva turizm yolu, Alacahöyük Hitit Barajı Projesi çürüyor ve daha niceleri. Yirmi üç yıldır hayatınız bakan ziyareti ve söz verip yapamamaktan ibarettir.”

Son Güncelleme: 24.10.2024 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okuyucu 2024-10-24 17:41:23

Ağzınıza sağlık MEHMET TAHTASIZ

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-10-24 16:40:27

AKP Mehmet Tahtasız'ın hiç istemiyorum. AKP Tufan Köse'yi çok arıyor. AKP'ye Tufan Köse mi, yoksa Mehmet Tahtasız mı diye sorsanız, hemen Tufan Köse geri gelsin derler. AKP Tufan Köse'yi çok seviyordu. AKP Mehmet Tahtasız'ı istemiyor, çünkü Çorum ve Çorum'luları uyandırıyor. AKP Tufan Köse'yi mumla arıyor. Mehmet Tahtasız 22 sene önce Çorum Milletvekili olsaydı, Çorum şuan bambaşka yerlerde olurdu. Tufan Köse AKP'nin ekmeğine yağ ve bal sürüyordu. Mehmet Tahtasız AKP'nin oyununu bozmaya devam ediyor. Yaparsa kim yapar, tabi ki de Mehmet Tahtasız yapar. Gerisi hikaye. ANLAYANA.....

Avatar
Çorumlu 2024-10-24 17:41:32

Kale kentsel dönüşüm ne oldu?