BBP Genel Başkan Yardımcıları geliyor

BBP Genel Başkan Yardımcıları Nihat Gürbüz ve hemşehrimiz Fehmi Güney, bugün Çorum'a gelecek.

09 Ekim 2024 Çarşamba 11:23
BBP Genel Başkan Yardımcıları geliyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcıları Nihat Gürbüz ve hemşehrimiz Fehmi Güney,  bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak üzere bugün Çorum'a gelecek.

Gürbüz ve Güney, BBP İl Başkanı Av. Özkan Yandım tarafından parti binasında karşılandıktan sonra Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Vali Ali Çalğan'ı ziyaret edecek. Ardından esnaf ziyaretlerinde bulunacaklar.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcıları Nihat Gürbüz ve hemşehrimiz Fehmi Güney, parti binasında gündeme dair açıklama yapacaklar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akkentli 2024-10-09 21:01:00

GELSİNLER BIR SORUM OLACAK MİLLET EVİNE ET ALAMAZKEN MUSTAFA DESTİCİNİN KASABA KUZUYU PARÇALATTIRIP ŞEKLİNDE MİLLETE AKIL VERMESİNİ, MİLLETİN ÇOCUĞU İŞ BULAMAZKEN MUSTAFA DESTİCİNİN KENDI KIZINI MECLİSTE İŞE YERLEŞTİRMESİNI ...

Avatar
Göktürk 2024-10-09 16:20:09

Boşa yorulmasinlar derim ben