Valilik soruşturma başlattı

Çorum Valiliği, polis uygulamasında bir alkollü sürücünün idari yaptırımdan kurtulduğu iddiası üzerine soruşturma başlatıldığını duyurdu.

21 Ekim 2024 Pazartesi 22:38
Valilik soruşturma başlattı

Çorum Valiliği, polis uygulamasında bir alkollü sürücünün idari yaptırımdan kurtulduğu iddiası üzerine soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Valilik’ten yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi:

“21.10.2024 tarihli bazı medya organlarında, ilimiz Emniyet Müdürlüğü tarafından Pazar gününü Pazartesi gününe bağlayan gece saat 24.00 sıralarında Mehmet Akif Ersoy caddesinde oluşturulan Polis Uygulama Noktasında durdurulan bir araçta yapılan kontrolü sonrasında, araç sürücüsünün 0,51 promil alkollü olduğunun tespit edildiği, ancak alkollü sürücü yerine hastanede başka bir şahıstan alınan kan örneğinin alkol testine tabi tutulması sonucunda, bahse konu alkollü sürücünün idari yaptırımdan kurtulduğu iddiası üzerine,  Valiliğimizce konunun her yönüyle araştırılması için soruşturmacı görevlendirilmiştir."

Son Güncelleme: 22.10.2024 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2024-10-22 05:59:56

Yüksek sesle araç kullanan heleki etüd merkezleri ve okul çevrelerinde dolaşan yüksek sesle müzik açarak gezenler ile çevre yolunda surat yapan motorcularda takibe alınmalı

Avatar
YİNE BEN EZİLEN 2024-10-22 09:01:07

ÇORUM SEN BATAKLIK YUVASI OLDUN DAHA NELER DUYACAĞIZ.....KİMSE GÖREVİNİ YAPMIYOR