Tarım Bakanı geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın 15 Kasım 2004 Cuma günü Çorum'a geleceği bildirildi.

18 Ekim 2024 Cuma 16:37
Tarım Bakanı geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın 15 Kasım 2004 Cuma günü Çorum'a geleceği bildirildi.

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı ve İl Başkanı Murat Günay, geçtiğimiz gün Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i zişyarette eğitime dair talepler iletilirken, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Çorum'a davet edildi.
Yapılan çaıklamada, "Davetimiz üzerine, Tarım Bakanımız Sn İbrahim Yumaklı, 15 Kasım Cuma günü programlarının müsaitliğine göre şehrimizi ziyaret edecek ve bir dizi programa katılacak.

Şehrimizin tarım ile ilgili taleplerini bizzat şehrimizde de kendileriyle istişare edeceğiz.

Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Tarım Bakanımız Sn İbrahim Yumaklı’ya ve Milli Eğitim Bakanımız Sn Yusuf Tekin’e teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum."denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oy yok 2024-10-18 16:47:44

Resme bütünüyle bakıyorum ve içim kaldırmıyor.

Misafir Avatar
crm 2024-10-18 18:23:21 @Oy yok

gazoz iç canım...çamlıca, iyi gelir

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mey... 2024-10-18 19:59:36

Su milli egitim bakani ne kadar ruhsuz ,birisi. Bir insan bu kadar mi itici ve antipatik olur. Cumhuriyet tarihinin gelmis gecmis en kotu bakani