Özgür Özel'den Manisa valisine teşekkür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aynı zamanda memleketi olan Manisa'ya tarafsız bir vali olarak hizmet ettiği için hemşehrimiz Enver Ünlü'ye teşekkür etti.

25 Eylül 2024 Çarşamba 11:51
Özgür Özel'den Manisa valisine teşekkür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aynı zamanda memleketi olan Manisa'ya tarafsız bir vali olarak hizmet ettiği için şehre veda eden hemşehrimiz Enver Ünlü'ye teşekkür etti.

Odatv'nin haberine göre; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, valiler kararnamesiyle merkeze alınan Manisa Valisi Çorumlu Enver Ünlü’ye, CHP İl Başkanı İlksen Özalper aracılığıyla bir veda mektubu iletti.

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki programı nedeniyle, Vali Ünlü için Manisa’da düzenlenen veda programına katılamayan Özel, İl Başkanı Özalper aracılığıyla ilettiği veda mektubunda, Ünlü’ye görev süresi boyunca Manisa’ya tarafsız bir vali olarak hizmet ettiği için teşekkürlerini iletirken, bundan sonraki görevinde başarılar diledi.

ENVER ÜNLÜ KİMDİR?

20 Şubat 1971 yılında Çorum ili Bayat İlçesinde doğdu. İlkokulu memleketinde, Liseyi Ankara Atatürk Öğretmen Lisesinde, Üniversiteyi Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde okudu. 1992 yılında mezun olduktan sonra 1993 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanan Enver Ünlü, 3 yıllık Kaymakam adaylığı boyunca Tokat Reşadiye ve Çankırı Yapraklı'da Kaymakam Vekilliği yaptı. 8 ay boyunca İngiltere'de Mesleki ve Yabancı Dil Eğitimi amacıyla bulundu.

Adaylık sürecini başarıyla tamamlayan Sayın Ünlü sırasıyla Samsun Asarcık, Malatya Pütürge, Hatay Yayladağı, Diyarbakır Ergani, Kayseri Develi, İstanbul Avcılar, Bursa Osmangazi Kaymakamlığı, Iğdır Valiliği, Giresun Valiliği ve son olarak Manisa Valiliği görevlerinde bulundu.

Ünlü, evli ve 3 çocuk babası.

Son Güncelleme: 25.09.2024 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas'a 2024-09-25 18:39:22

Burda rumuz degistirip degistirip sacma sapan yorumlar yapiyosun. Sen yazdiklarindan kac tanesini yapiyosun , muslumansin ya. Ulkeyi kim yonetiyor 20 yildir haberin yok herhalde. Raki'dan devlet ne kadar para kazaniyor, ne kadar vergi bilgin var mi? Bence sen yalani birak, iftirayi birak, makarnayi azalt

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-09-25 19:30:14

Peki neden bir Çorum'lu VALİ, Çorum'umuza VALİ olarak atanamıyor. Kendi memleketini yönetmek görevini neden vermiyorlar, bence çok isabetli olur.

Avatar
Doğan Uygun 2024-09-25 12:16:52

Aslında olması gerekene şükreder ve teşekkür eder hale geldi memleket. Düşman bu kadar zarar veremezdi. Hakettiğimiz gibi yönetiliyoruz ne diyelim.

Avatar
Vatandaş 2024-09-25 17:23:08

Sende tarafsız ol özgür İslama düşman olma burası Müslüman ülke.namaz kıl.oruç tut kuran oku hacca git kelimei şehadet getir.rakıyı ucuzlatma normal ol.türbanlılarla iyi geçin.

Misafir Avatar
adamsan tam adını yaz 2024-09-26 14:15:58 @Vatandaş

iftira atmak kolay , saçma sapan rumuzlar ile yorum yapıyorsun. delikanlıysan adını sanını yaz , öyle iftira at. Yarın bir gün seni bulurlar bu yazdıklarını sana yedirirler. Burada yazdıkları kaybolmaz. Haberin olsun. Benden söylemesi

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
İsmail 2024-09-25 19:14:24 @Vatandaş

Söyleyecek söz bulamayınca bunumu yazdın bu dediklerin islamin şartı peki bunları yapıp sonrada insanları açlığa mahkum edenler kul hakkı yiyenler mesela torpille ise girenler mesela hak etmediği şeyleri kazananlar hak ettiğine hakkını vermeyenler vergi kaçıranlar muslumanmi ayrıca Bi meyhaneye git sor hangi partiye oy verdin diye çok sasirirsin

Beğenmedim! (0)