Çorum'da bir vali yardımcısı ve 5 ilçe kaymakamı değişti

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Çorum'da bir vali yardımcısı ve 5 ilçenin kaymakamının görev yerleri değişti.

02 Temmuz 2024 Salı 09:57
Çorum'da bir vali yardımcısı ve 5 ilçe kaymakamı değişti

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Çorum'da bir vali yardımcısı ve 5 ilçe kaymakamının görev yerleri değişti.

Resmi Gazete'de yayımlanan Kararnameye göre, Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kaymakamlığına, Mecitözü Kaymakamı Bayram Köse Artvin Şavşat Kaymakamlığına, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay Hatay Kırıkhan Kaymakamlığına, Bayat Kaymakamı Seher Söyler Malatya Arguvan Kaymakamlığına Uğurludağ Kaymakamı Mehmet Buğra Katırcı, Bingöl Yayladere Kaymakamlığına, Çorum Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Kırklareli Babaeski Kaymakamlığına atandı.

ŞANLIURFA VALİ YARDIMCISI ÇORUM'A

Van Tuşba Kaymakamı Furkan Duman Osmancık Kaymakamlığına, Bingöl Vali Yardımcısı Engin Tok Alaca Kaymakamlığına, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yeliz Mercan Çorum Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Son Güncelleme: 02.07.2024 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2024-07-03 11:01:46

Hayırlı olsun vatana millete