Baro Hizmet Binası için geri sayım

Çorum Barosu Başkanı Av. Turan Kalıpcı ve yönetimi Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunurken, Baro Hizmet Binası'nın 18 Temmuz'da ihale edileceğini açıkladı.

12 Haziran 2024 Çarşamba 14:57
Baro Hizmet Binası için geri sayım

Çorum Barosu Başkanı Av. Turan Kalıpcı, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri ve T.B.B. Birlik delegelerinden oluşan heyet, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk ziyaret Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av. R. Erinç Sağkan'a yapılırken, Baro Başkanı Turan Kalıpçı, 18 Temmuz'da ihale edilecek olan Çorum Barosu Hizmet Binası yapımına desteklerinden dolayı Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.R. Erinç Sağkan'a teşekkür etti.

Ardından T.B.M.M.'de Çorum Milletvekilleri  Av. Yusuf Ahlatcı ve  Av. Oğuzhan Kaya'yı ziyaret eden heyet, meslektaşlarına Çorum Barosu'na göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederek, Çorum Adliyesi Ek Binasının da bir an önce Çorum'un hizmetine sunulmasına yönelik taleplerini ilettiler. Milletvekilleri de, her durumda mensubu oldukları Çorum Barosu'nun yanında olduklarını ifade ettiler.

Baro heyeti son olarak önceki dönem Çorum Barosu Başkanı Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan Yaşar'ı ziyaret etti. Baro Başkanı  Turan Kalıpcı, Kenan Yaşar'ın baro başkanlığı döneminde gerek hizmet binasının yapım işine öncülük etmesi gerekse de Çorum Barosuna olan her türlü hizmet ve desteğinin hiç bir zaman unutulmadığını belirterek en yakın zamanda gerçekleşmesini bekledikleri temel atma törenine Yaşar'ı da davet etti.

Son Güncelleme: 12.06.2024 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Acaba 2024-06-12 15:33:41

Öğretmenler için her il ve ilçede öğretmen evi mevcut ancak Baro, nasılsın Adliye çalışanları, cezaevi çalışanları vs icin tesisler YAPILMALI merhaba eksiklik

Avatar
YİNE BEN 2024-06-14 09:37:20

BU NE BİNA KÖŞK MERAKI...İŞLEMEYEN ADALETE BİRDE SARAY MI YAPILACAK SOKAKLAR İT KOPUK VE DOLANDIRICIDAN GEÇİLMİYOR İLK ÖNCE SİZ KANUNLARINIZIN BİNASINI İNŞAA EDİN....HAPİSANELERDE Kİ BESLEDİĞİNİZ TERÖRİSTLERİ,FETÖ ELEBAŞLARINI BİR SALLANDIRIN O ZAMAN BİZ SİZLERE BİNA YAPARIZ...KAHROL İSRAİL BU DAR PAÇALI ZAVALLI İNSANLIĞA SEN YETTİN ARTIK....