Gençlik Spor'a 80 kişi alınacak

Çorum’da İŞKUR-Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile İşgücü Uyum Programı kapsamında  80 kişi alınacak.

20 Eylül 2024 Cuma 15:42
Gençlik Spor'a 80 kişi alınacak

Çorum’da İŞKUR-Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile İşgücü Uyum Programı kapsamında  80 kişi alınacak.

Program kapsamında Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurum, kuruluş ve alanlarda katılımcılar temizlik, bakım, ve onarım işlerinde 9 ay süresince haftanın belirli günlerinde tam gün şeklinde çalışacak.

İşgücü Uyum Programı 7 Ekim 2024'de başlayacak 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Başvurular 20 Eylül-24 Eylül tarihleri arasında alınacak, geçerli başvurular arasından ikamet durumlarına göre noter tarafından yapılacak kura çekilişi ile belirlenecek.

Kura çekilişi 27 Eylül Cuma günü saat 10:00'da Gençlik Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

Katılımcılara İŞKUR tarafından program kapsamında çalıştıkları hergün için 666 lira net ücret ödnecek.

Ayrıca yine IŞKUR tarafından, katılımcıların iş kazası ve meslek hastalığı ile genel sağlık sigortası katılım sağladıkları gün üzerinden karşılanacak. (Emekliliğe yönelik sigorta primi kapsamında değildir).

Durumu başvuru şartlarına uyan ve program kapsamında çalışmak isteyenler 24 Eylül Salı günü saat 23:59'a kadar ALO-170 iletişim hattı üzerinden ve iŞKUR e-şube (www.iskur.gov.tr) internet adresinden iş arayan girişi yaptıktan sonra "Online işlemler-İş arayan -İşgücü Uyum Programı -IUP Ara" kısmından program numarasını yazıp seçerek başvuru yapmaları gerekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.