Fuarın kontratı en büyük anlaşması

Çorum'un Sungurlu İlçe OSB'de üretim yapan ARCA Savunma Sanayi ile MSM Group arasında topçu mühimmatı ihracat sözleşmesi imzalandı.

25 Ekim 2024 Cuma 14:46
Fuarın kontratı en büyük anlaşması

Çorum'un Sungurlu İlçe OSB'de üretim yapan ARCA Savunma Sanayi ile MSM Group arasında topçu mühimmatı ihracat sözleşmesi imza töreni İstanbul Fuar Merkezi Saha Expo fuarında gerçekleştirildi. Anlaşmaya SAHA Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar eşlik etti.

İki firma arasındaki anlaşma sonrası konuşan Haluk Bayraktar, “SAHA Başkanı olarak ARCA firmasını İsmail Bey, Özgür Hanım ve MSM Group'tan Jacub Bey'i tebrik ediyorum. Çünkü bu fuarın en büyük kontratı bu anlaşmaydı. İhracat anlaşması bu anlamda ülkemizin gelmiş olduğu bu mühimmat, üretimi konusundaki seviyeyi de gösteriyor. Ülkemiz için bir gurur vesilesi. Ben bu vesileyle huzurlarınızda hepsine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Arca Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Terlemez ise şöyle dedi: "Öncelikle böyle bir gururu yaşadığımız için tüm ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bizim için büyük bir adım, büyük bir gurur. Buna da vesile olduğu için SAHA Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Haluk Bayraktar'a da tüm desteklerinden dolayı şükranlarımı arz ediyorum efendim."

Son Güncelleme: 25.10.2024 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.