Başarılı okula hibe araç

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.’den Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne hibe araç desteği verildi.

27 Eylül 2024 Cuma 14:23
Başarılı okula hibe araç

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.’den Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne hibe araç desteği verildi.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. tarafından mesleki teknik eğitime destek faaliyetleri kapsamında  bir adet araç hibe edildi. Şamlıoğlu Toyota Plaza'da yapılan teslim törenine, Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, Şube Müdürü Hacı Hüseyin Asar, Toyot Şamlıoğlu Plaza Sahibi Onur Şamlıoğlu, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Altıkardeş, Muharrem Sarıaslan, Mehmet Fatih Altan, Okul Müdürü  Murat Küçükahıskalı, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Vali Yardımcısı Yeliz Mercan yaptığı açıklamada, ilimizdeki mesleki ve teknik eğitimin; üreten, geliştiren ve topluma katkı sunan bir nitelikte olduğunu söyledi. Öğrenci odaklı eğitim anlayışını benimseyen okulların teorik eğitimlerin yanı sıra uygulamalı eğitimlere de önem verdiğini belirtenMercan, bu kapsamda Toyota tarafından okula araç hibe edildiğini ifade etti. İlgili alanda eğitim gören öğrencilerin araçları inceleyeceğini belirten Mercan, yapılan hibeden dolayı Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.'ye ve Çorum Şamlıoğlu Plaza'ya teşekkür etti.

Okula hibe edilen araç,  ilgili bölümlerde eğitim alan öğrencilerin pratik yapmaları için kullanılacak ve öğrenciler mesleki deneyim kazanacak. Ayrıca araç desteğinin yanında Toyota Türkiye A.Ş tarafından, öğrencilerin eğitim süreçlerine katkı sağlamak amacıyla 3 adet motor ve 3 adet şanzıman hibe desteği verilecek.

Son Güncelleme: 27.09.2024 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2024-09-27 15:27:05

helal olsun bu sene ikinci araç

Avatar
Helal olsun 2024-09-27 15:32:10

Milli egitim alip kendi kullanmaz umarim. Ya da okul idaresi makam arabasi olarak :)