Kültür ve Turizm Bakanı geliyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Çorum’a gelecek.

09 Temmuz 2024 Salı 16:44
Kültür ve Turizm Bakanı geliyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Çorum’a gelecek.

10 Temmuz 2024 Çarşamba günü Hitit medeniyetinin merkezleri Boğazkale ve Alacahöyük ören yerini ziyaret ederek turizm çalışmaları hakkında bilgi alacak Bakan Ersoy'un, daha sonra Çorum Valiliği, AK Parti İl Başkanlığı ve Çorum Belediyesi'ni ziyaret etmesi bekleniyor. 

Son Güncelleme: 10.07.2024 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil gider 2024-07-09 17:27:17

Son 6 yıldır Çorum adlı şehire geliyorum. VAllahi de billahi de köyden farkı yok. İhracatı uçmuş, sanayisi kaçmış, şehir ne olmus?
Yollar berbat. Geçişler sıkıntılı, trafik sinyalizasyonu Allaha emanet. Basın olarak bunları yazın. Belediyeyi yöneten zihniyete baskı yapın. Böyle şehirleşme mi olur. Yazık.

Avatar
Kamil gidere 2024-07-09 18:27:25

Çorumlu değilim ama yıllarca çorumda yaşıyorum sadece merakımdan soruyorum gerçekten altyapısı tamamen yerinde trafik sorunu olmayan yolları caddeleri geniş park bahçeleri çok olan tavsiye edeceğiniz şehirler hangileri? (inanın eleştiri değil sadece öğrenmek istiyorum çünkü hangi şehre baksam Belediyesi a B c partisi farketmez altyapısı sıkıntılı trafiği sorunlu bazılarının su sıkıntısı var bazılarının barınma sıkıntısı var. Bazılarında pazar fiyatları çok pahalı bazıları da Çöl gibi bozkır

Misafir Avatar
İsmail 2024-07-09 20:04:02 @Kamil gidere

Hiç bir şehirde bulamazsın çünkü son 25 senede sehirler büyük köy oldu yanlış ekonomi uygulamaktan terimi hayvancılığı bitirdiler köylü şehire indi sagolsun bizim koylude eskiden köyünde yaşadığı gibi yaşamaya devam etti oda yetmedi nurtopu gibi multecilerimiz oldu onlarda kendi ülkelerindeki gibi yaşamaya devam ediyorlar eh bunların seçtiği bunların içinden çıkan siyasetcimizin yönettiği ülkede tam arabesk

Beğenmedim! (0)
Avatar
YİNE BEN 2024-07-11 10:12:52

çöplük ve varoş içinde kalmış tarihi gösterirsiniz....NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ...KAHROLASI İSRAİL LİYAKATIN YOK İTİN ÇOK KAHROL İNŞAALLAH.