Hitit Şehri rehber çıkardı

Çorum’un tarih ve doğa şehri Ortaköy'ün turizm rehberi çıktı.

26 Temmuz 2024 Cuma 10:30
Hitit Şehri rehber çıkardı

Çorum’un tarih ve doğa şehri Ortaköy'ün turizm rehberi çıktı.

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği katkılarıyla TKDK Koordinatörlüğünde Şapinuva Kadeş Derneği tarafından hazırlanan tanıtım rehberinde, Hitit Şehri Şapinuva ile ilçenin doğal güzellikleri tanıtılıyor.

Ortaköy Belediye Başkanı ve Şapinuva Kadeş Derneği Başkanı Taner İsbir, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “lçemizin Turizm potansiyelini arttırmak ve ziyaretçilerimize rehberlik etmek için hazırlamış olduğumuz Ortaköy Turizm Rehberimizi hazırlayarak basımını gerçekleştirdik. İlçemizin tanıtımı için gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile tarihe ışık tutacak, turizm potansiyelimizi artıracak ve ziyaretçilerimize de rehber olacağız. Takipçilerimiz bu rehbere https://www.sapinuvakades.com.tr/etkinlikler/ortakoy-turizm-rehberi-ve-tanitim-brosur linkinden ulaşabilirler. Katkılarından dolayı TKDK İl Koordinatörümüz Mustafa Mansur Yalvaçer’e ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.”

Son Güncelleme: 26.07.2024 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.