Vali açıkladı, Çorum için 3 öncelik

Vali Zülkif Dağlı, Çoırum’da bakanlıklara bağlı 60 kamu kurum ve kuruluşunun yetkililerinden çalışmalarla ilgili brifing alırken, Çorum'a dair 3 önceliğini açıkladı.

24 Ağustos 2023 Perşembe 11:20
Vali açıkladı, Çorum için 3 öncelik

Vali Zülkif Dağlı, Çoırum’da bakanlıklara bağlı 60 kamu kurum ve kuruluşunun yetkililerinden çalışmalarla ilgili brifing alırken, Çorum için önceliklerini huzur, güvenlik ve refah olarak özetledi.

KAMU KAYNAKLARI VE PROJELER

Valilik’ten yapılan açıklamaya göre; Vali Dağlı kurum yöneticilerine, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak adına kamu kaynaklarını etkili ve verimli bir şekilde kullanmaları, aynı zamanda Çorum'un ekonomik, sosyal ve kültürel potansiyelini artıracak optimum projeleri geliştirip uygulamaya koymaları için büyük çaba sarf etmeleri talimatını verdi.

AKILCI VE ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMA

Çorum’u hızlı tanımak ve genel durumunu anlamak açısından tüm kurumlardan aldığı brifingleri önemsediğini belirten Vali Dağlı, bu bilgiler doğrultusunda ilin sorunlarını en iyi şekilde tespit ederek buna yönelik akılcı, çözüm odaklı hazırlanacak projeleri hayata geçirmek suretiyle eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, sanayiden çevreye kadar her alanda ilerlemeyi ve halkın refah düzeyini artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

GÜVENLİK, HUZUR VE REFAH

Çorum’un her alanda daha fazla gelişmesi ve ilerlemesini sağlamak amacıyla tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte koordineli bir şekilde ekip ruhuyla çalışacaklarını, Çorum halkının beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun, verimli ve kaliteli hizmet sunma çabası içinde olacaklarını vurgulayan Vali Dağlı, görev süresi içerisinde vatandaşların güvenliği, huzuru ve refahının öncelikleri arasında olduğunu ifade etti.

HİZMET KARARLILIĞI VE VATANDAŞ DESTEĞİ

Vali Dağlı, yeni görevinde Çorum iline ve halkına en iyi şekilde hizmet etme kararlılığını dile getirerek, vatandaşların desteği ve işbirliğiyle daha aydınlık bir geleceğe doğru hep birlikte ilerlemeyi arzuladığını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 24.08.2023 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abartı eksoz 2023-08-24 13:45:31

sayın valim .lütfen eksozu bozuk otomobil ve motosiklet lere bir çözüm bul.evlerimizde oturamıyoruz gürültüden.

Misafir Avatar
Akıllı Memet 2023-08-25 08:36:34 @abartı eksoz

Belediye egzozu bozuk otomobil festivali yapıyo

Beğenmedim! (1)
Avatar
Vatandaş 2023-08-24 13:02:15

Vali dediğin böyle olur İNŞALLAH , MAŞALLAH şehrin önünü açacak projeler olsun. Bir Vali devletin yüzüdür hukumetlerin değil

Avatar
Çorumlu 2023-08-24 17:45:08

Sayın Dağlı,genede asayiş 1.sırada olsun başarılar.

Avatar
Iskilipli 2023-08-24 11:55:54

Iskilip Tosya yolu

Avatar
Vtndş 2023-08-24 22:02:20

fetöcü olduğu herkes tarafındandan bilinip söylenen kamuda koltuk işgal edip bu güne kadar kimsenin dokunmadıklarına dokunarak fetö ile mücadele

Avatar
Uğur Yıldırım 2023-08-26 01:11:36

Asayiş ahlak huzur herşey bozuk vatandaş polis elele verip başaracağız. Yeterki duyarsız olmayalım saygılar.