Hemşehrimiz kahramanlar arasında

Muğla İl Çevre Müdürü hemşehrimiz Ömer Bolat, Muğla ve ilçelerinde sahil şeridinde kaçak yapılara karşı başlatılan mücadelede bir avuç kahraman arasında gösterildi.

26 Mayıs 2024 Pazar 12:57
Hemşehrimiz kahramanlar arasında

Muğla İl Çevre Müdürü hemşehrimiz Ömer Bolat, Muğla ve ilçelerinde sahil şeridinde kaçak yapılara karşı başlatılan mücadelede bir avuç kahraman arasında gösterildi.

Hürriyet yazarı Fatih Çekirge, ‘Sahiller halkındır’ operasyonu Bodrum’dan başladı.’ başlıklı köşesinde özetle, “…Muğla Çevre Çevre İl Müdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri yıkıma başladı.

Yalnız orada mı?

Bodrum ve çevresinde birçok sahile yapılan kaçak iskele ve plajları yıkmaya başladılar. Ardından diğerleri geliyor.

Tespitler yapıldıkça yıkımlar geliyor.

Bu noktada size bir fotoğraf sunuyorum. Bana göre bir avuç kahramanın fotoğrafı. Başta Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki ve Muğla Valisi İdris Akbıyık olmak üzere Muğla İl Çevre Müdürü Ömer Bolat ve Milli Emlak Müdürlüğü görevlileri, bölgede yeni seçilen belediye başkanları ve görev yapan tüm personel resmen ‘Mavi Vatan’ savunması yapıyor.“ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 28.05.2024 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2024-05-26 23:36:56

çorumdaki kaçak yapılar için ne kadar daha göz yumulacak yakında tarım arazisi kalmayacak vatandaşın gönlü olsun diye çocukların geleceği yok oluyor