Hainlere ve sahiplerine ‘dur’ denilen şanlı direniş

Çorum Milli İrade Platformu, 15 Temmuz’un sadece basit ve darbe girişimi veya terör saldırısı değil, dışarıdan yönetilen ihanet gecesi olduğunu açıkladı.

15 Temmuz 2024 Pazartesi 17:49
Hainlere ve sahiplerine ‘dur’ denilen şanlı direniş

Çorum Milli İrade Platformu, 15 Temmuz’un sadece basit ve darbe girişimi veya terör saldırısı değil, dışarıdan yönetilen, sinsice planlanmış ve aşama aşama uygulanmaya çalışılmış FETÖ ihanet şebekesinin sadece bir yüzünü gördüğümüz ihanet gecesi olduğunu açıkladı.

İşte o açıklama:

“Bugün sekizinci yıldönümünü idrak ettiğimiz 15 Temmuz 2016 gecesi ne sadece basit bir darbeydi ne de sıradan bir terör saldırısı.
Dışarıdan yönetilen, sinsice planlanmış ve aşama aşama uygulanmaya çalışılmış, FETÖ ihanet şebekesinin sadece bir yüzünü gördüğümüz ihanet gecesiydi. Başarıya ulaşmaları halinde milletimiz ve devletimiz etkisi belki de 100 yıl sürecek felaketlerle, işgallerle ve müstemleke yönetimleriyle karşı karşıya kalacaktı.

Bununla birlikte 15 Temmuz aynı zamanda milletimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu hainlere ve sahiplerine dur dediği şanlı bir direnişti.

Milletimiz, Mehmet Akif Ersoy’un istiklal Marşı'mızda belirttiği gibi yurdumuza alçakları uğratmamak ve hayasızca akınları durdurmak için gövdesini siper etmiş ve 253 vatandaşımız o gece hainlerce şehit edilmişti.

Milletimizin şanlı direnişi ve yeniden dirilişi olan 15 Temmuz'un sekizinci yıldönümünde 15 Temmuz'u önemsizleştirme, değersizleştirme ve sıradanlaştırma girişimlerini ibretle izliyoruz. Biz önceki yıllarda olduğu gibi bugün de gelecekte de bu girişimlere karşı duyarlıyız ve dimdik ayaktayız.

Milli İrade Platformu olarak bir kez daha 15 Temmuz gecesi şehit edilen 253 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla yad ediyoruz. 15 Temmuz’un gerçek anlamının idrakında olan bizler, bunu gelecek kuşaklara aktarmayı bir borç biliyoruz. FETÖ ihanet şebekesine ve tezahür edecek diğer hainlere nasıl ve hangi şartlarda olursa olsun fırsat vermeyeceğiz, 15 Temmuz'u unutmayacağız ve unutturmayacağız.”

Son Güncelleme: 15.07.2024 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Başlik süper 2024-07-15 19:12:58

Kesinlikle katiliyoruz. Özellikle "Hainlere ve SAHİPLERİNE" başligi çok açiklayici olmuş. Bunca yil hainleri kim sahiplendiyse, kim kollayip, devletin butun kilcallarina girmesine vesile olduysa, kim ne istedilerde verdiyse. Lanet olsun hepsine.

Avatar
Oy yok 2024-07-15 21:52:58

Feto yu besle büyüt osym soruları çalarak devletin en üst makamlarına yerleştir. Türkçe olimpiyatlarında boy gösterip show lar yap. Sonra gariban vatandaşını bu teröristlere kırdır. Hala korumasız sokağa adım atamayan AKP li siyasiciler bize vatanseverlik öğretmeyin lütfen.

Avatar
Halk a cevap olsun 2024-07-16 16:36:03

AKP ve MHP ülkenin başına gelmiş en büyük felakettir. Buna sebep te sizin verdiğiniz bilinçsiz at gözlüklü oylar ve Suriye liler

Avatar
Halk 2024-07-16 09:10:27

Chp de hdp ye ve teröristlere dur demesi lazım.