Fatih Maden’den mesaj var

Hemşehrimiz Av. Fatih Maden, "Çocuklarımız Okusun Diye kampanyasına ben de destek oldum. Satranç Federasyonu Başkanı Sayın Gülkız Tülay siz de var mısınız." mesajı verdi.

26 Şubat 2020 Çarşamba 13:41

Satranç Federasyonu As Başkanı TFF Yönetim Kurulu Üyesi hemşehrimiz Av. Fatih Maden, Çorum Kültür Turizm Derneği’nin bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarı’nda ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ kampanyasına destek verdi. Ardından Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay’ı kampanyaya destek olmaya davet etti.

Maden mesajında; "Çocuklarımız Okusun Diye kampanyasına ben de destek oldum. Satranç Federasyonu Başkanı Sayın Gülkız Tülay siz de var mısınız.?" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 27.02.2020 00:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumsever 2020-02-26 17:03:25

özgür kılıç mehmet tahtasız .. güzel günler göreceğiz çovcuklar diyorlardı , 3 kuruş bile bağışlayamadan mı olacak o iş.. hem laf , hep laf, aynen kılıçdaroğlunun izinden devam sizde hadi bakalım

Avatar
Sözler Nerede 2020-02-26 17:03:35

Video atıp varım diyen Özgür Kilıç, Mehmet Tahtasız, Tufan Köse, Meryem Demir gibi varım deyip bağış yapmayanlar, çağrıya yanıt vermeyenler hakkında bir haber yapılsa yeri var cidden. Varım diyorlar ama yoklar.