Belediye sorunları böyle çözecek

Çorum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün oluşturduğu “Gönül Elçileri” ekibi sahada sorun dinliyor.

12 Temmuz 2024 Cuma 16:37
Belediye sorunları böyle çözecek

Çorum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün oluşturduğu “Gönül Elçileri” ekibinni halkın belediyeden taleplerini dinlediği, her gün şehrin farklı bir noktasındaki başvuru merkezinde çalışmalarını sürdürdüğün bildirildi.

Çorum Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre; ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışı kapsamında yeni bir uygulama başlatıldı.. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün gönül elçileri ekibinin, mahalle mahalle, sokak sokak gezip vatandaşlarla birebir görüştüğü ifade edildi.

Yeni çalışmaya göre; gönül elçileri, her hafta ayrı bir mahalle, her gün farklı bir başvuru merkezinde vatandaşların talep ve önerilerini alıyor. Geçen hafta Gülabibey Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar bu hafta Bahçelievler Mahallesi’nde devam etti. Gönül Elçileri ekibi, önümüzdeki hafta da Buharaevler Mahallesi’nde olacak.

Anket çalışması sonunda rapor oluşturulacak, mahalle sakinlerinin belediyeden talepleri ilgili birimlere iletilecek. Talepler doğrultusunda gerekli planlamalar yapılarak, sorunların çözümü için saha çalışmaları başlatılacak.


 

Son Güncelleme: 12.07.2024 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Belediye şikayet alıyor ama çözmüyor 2024-07-12 18:24:55

Belediye WhatsApp hattına 2 kere görüntülü şikayet bildirdim. Önce bikdiriminizi aldık mesajı geliyor. Sonra bikgi verecez mesajı geldi. Sonra bu işe temizlik işlerine havale ettiler. 15 oldu çözüm ve cevap yoktu. Tekrar attım bu seferde çözümü park bahçeler yapacak dediler ve bana park bahçeler md.lüğünü aramam için telefon numarası paylaştılar. 3 kere aradım ama yetkili hep toplantıda idi. 3. de çok basit bir işi yapmazlarsa başkana çıkıp söyleyeceğimi söyledim hemen ekip geldi ve 5 dk.da hallettiler. SAYIN AŞKLI BAŞKAN WHATSAPP HATTI KURÖALI DEĞİL ONU İLK ETMELİ VE TAKİP ETMELİ. çok yazık

Avatar
Tolga 2024-07-12 21:46:00

Watsap hattına gerek yok CİMER e yazın hemen en alasından çözüyorlar

Avatar
Çorumlu 2024-07-12 23:04:12

Kale kentsel dönüşüm ne oldu? Gönül elçileri cevap versin. Buna cevap verecek adam aranıyor. Mağduruz.Kalenin oradaki evler başımıza uçacak.

Avatar
AdAm 2024-07-13 10:18:30

Basi bos Kopek sorunu her mahallede var baglayin bu kopeklerin baslarini bu isler yazarak dinleyerek cozulseydi simdiye kadar cozulmustu milletin gazini alma sirtini puspuslama hareketleri