Banka kredisi olmadan, taksitle ev sahibi yapan ‘Büyük Kampanya’

Mova City Gayrimenkul tarafından Karabeyoğlu İnşaat Güvencesi ile başlatılan dev kampanya ile herkes ev sahibi olacak.

31 Temmuz 2024 Çarşamba 13:26
Banka kredisi olmadan, taksitle  ev sahibi yapan ‘Büyük Kampanya’

Mova City Gayrimenkul tarafından Karabeyoğlu İnşaat Güvencesi ile başlatılan dev kampanya ile herkes ev sahibi olacak. Mova City tarafından başlatılan kampanya ile ev sahibi olmayan kalmayacak.

Kurulduğu günden beri Çorum’da gayrimenkul alım satımı ve danışmanlığı konusunda en bilinen ve güvenilen markalarından biri haline gelen Mova City, ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini gerçekleştirecek dev bir hizmete daha imza atıyor. Karabeyoğlu İnşaat Güvencesi ile şehrin en merkezi lokasyonundaki ( Adliye Sarayı civarında Baro Binası yanında ) dairelere özel hazırlanmış proje için acele edin.

Projenin detayları hakkında konuşan Mova City Gayrimenkul Yetkilisi Hasan Kiraz , Karabeyoğlu İnşaat Kalitesi ile inşa edilen dairelerin satışının yarışını peşin kalan yarısının ise banka kredisine başvurulmadan 18 ay elden taksitle ödeme imkanı sunduklarını vurguladı.

Vadelendirmenin hem TL olacağını hem de kesinlikle faiz uygulanmadan yapılacağının altını çizen Hasan Kiraz, “Hazırladığımız bu çok cazip kampanyamıza hemşehrilerimizin yoğun ilgi göstereceğine inanıyoruz. Banka kredisi ile uğraşmadan faizsiz ev sahibi olmanızın yolunu açıyoruz. Günümüzde banka kredi faizlerinin yüksek olması nedeniyle çok sayıda hemşehrimiz ev almakta oldukça zorlanıyor. Bu nedenle, kısıtlı sayıdaki dairelerimiz için kampanyamızda siz de yerinizi almak için acele edin.” şeklinde konuştu.

Kampanya ve Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 715 17 87 numaralı telefon ile iletişim kurabilirsiniz.

(Advertorial)

Son Güncelleme: 17.08.2024 01:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akıllıca 2024-07-31 16:18:23

Faizi daire fiyatlarına yansıt ondan sonra elden taksit de. Aylık 120 bin taksit ı hangi vatandaş ödeyebilecek acaba?? Siz nasıl bir halkın içinde yaşıyorsunuz.

Avatar
Bitti o iş 2024-08-01 00:39:58

Çorum için konut işi neredeyse bitmiştir. Il geneli nüfusu zaten sürekli azaliyor.Bundan sonra şehir merkezi nüfusu da azalacak. Nüfusu sürekli azalan bi şehirde konut yapmak artık gereksiz. Mütahit arkadaşlar yeni iş bakın bence en az yarınız fazlaliksinuz zaten

Avatar
Adem 2024-07-31 19:37:23

Bu tür uygulamalar daha fazla artması müteahhitler ve vatandaşlar için güzel olur.

Avatar
Helal olsun 2024-07-31 18:30:36

Teşekkürler.

Avatar
Akıllıca’ya 2024-07-31 22:07:11

120 taksit değil ben görüştüm firmayla , sanırım sen yanlış anladın , ayrıca peşinatı artırırsan söylediğinin 1/3 üne kadar düşüyor taksitler , bence tekrar görüş , konuyu anlamamışsın sen

Misafir Avatar
İsmail 2024-07-31 22:22:18 @Akıllıca’ya

Bugünkü ekonomik şartlarda faizsiz aylık demek akla mantığa uymuyor 1 hafta sonrasını tahmin edilmeyen bugünkü şartlarda o "alinmayan"faizin taksitlerle ilave edilmesi bile zor bu şuna benziyor katılım bankacıları kar payı diye dağıttıkları paranın diğer bankaların verdiği mevduat faiziyle aynı olması gibi

Beğenmedim! (0)