O ilçeye güneş doğuyor

Çorum'un İskilip ilçesinde yenilenebilir enerji yatırımları arasında başı çeken GES için çalışmalar başladı.

13 Eylül 2024 Cuma 18:03
O ilçeye güneş doğuyor

Çorum'un İskilip ilçesinde yenilenebilir enerji yatırımları arasında başı çeken GES için çalışmalar başladı.

Başkan İsmail Çizikci'nin yönetimindeki İskilip Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlçelmizde sürdürülebilir bir gelecek sağlamak amacıyla başlattığımız Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi kapsamında çalışmalarımız başladı. Belediye ekiplerimiz, santral alanında zemin ıslahı ve çevre düzenlemesi gerçekleştiriyor. Bu önemli projeyi kendi imkanlarımızla hayata geçiriyoruz. İskilip, güneş enerjisinden elde edeceği temiz ve yenilenebilir enerji ile çevreye duyarlı bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. GES Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte, ilçemiz modern ve çevre dostu enerji kaynaklarına sahip olacak.

İskilip’e güneş doğuyor, bu gururu birlikte yaşıyoruz."

Son Güncelleme: 13.09.2024 19:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-09-14 06:39:15

Teşekkürler Habercim19. Belediye başkanımız Sayın İsmail Çizikci bey göreve başlar başlamaz İlçenin belediyenin paralarını ilçe yatırımları için değerlendiriyor. Baytül Mal Devlet malı 80milyon insanın hakkı var bilinci ile çalışıyor. Bu ilçe Kazakistan yatırımları gördü, her bir kardeşine nalburiye açanı gördü, düğün salonu işletehi gördü. Sonuç salon kapandı, nalburlar çalışmıyor bir iki aya kapanmaya başlar diğerine gazakistahran gelemez orada kalır.
Zulm ile abad olunmaz.