Çorumlu işadamına ödül

Çorum'un Sungurlu ilçesinde tekstil sektöründe faaliyet gösteren ve  işadamı Hacı Köroğlu'nun sahibi olduğu HCK markası Uluslararası Kalite Ödülü aldı.

17 Ekim 2024 Perşembe 10:17
Çorumlu işadamına ödül

Çorum'un Sungurlu ilçesinde tekstil sektöründe faaliyet gösteren ve  işadamı Hacı Köroğlu'nun sahibi olduğu HCK markası Uluslararası Kalite Ödülü aldı.

Ödel töreni geçtiğimiz gün İstanbul Crowne Plaza Otel'de sanat ve iş dünyasından isimlireni isimlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

70 farklı dalda ödüllerin sahiplerini bulduğu törende, Hacı Köroğlu "Başarıya Giden Yolda" başlıklı kategoride ödül almaya hak kazandı. HCK markası, sektördeki yenilikçi ve kaliteli çalışmaları, uzun yıllara dayanan deneyim ve başarısı nedeniyle bu ödüle layık görüldü.
İşadamı Hacı Köroğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, başarılarının arkasındaki en büyük gücün doğru ekip ve istikrarlı çalışmalar olduğunu vurguladı.

Ödül HCK'nin sektördeki yerini daha da sağlamlaştırırken, iş dünyasında dikkat çekici bir başarı olarak değerlendirildi.

(SungurluTelevizyonu)

Son Güncelleme: 17.10.2024 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YİNE BEN EZİLEN 2024-10-17 10:29:44

TEBRİKLER HEMEN ÇORUMA BİR YATIRIM DAHA YAPINIZ....SAYIN VEKİLLERİMİZ VE BROKRASİMİZ BU ÖDÜLÜ DESTEKLEYİP MARKA OLARAK DÜNYA YA AÇILMANIZIN ÖNÜNÜ AÇACAKLARDIR...DIR DIR...BENDE BİRDEN KENDİMİ BAŞKA BİR ÜLKEDE GİBİ HİSSETTİM ..YOK YOK SEN İŞİNİNE BAK SAKIN ONLARI İŞİNE KARIŞTIRMA