Çorum birinci oldu, Ahlatcı tebrik etti

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, TSO Başkanı Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret ederek, şehrin dış ticaret istatistiklerindeki başarısını tebrik etti.

25 Ağustos 2024 Pazar 10:56
Çorum birinci oldu, Ahlatcı tebrik etti

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti.
Milletvekili Ahlatcı, Başaranhıncal ile Türkiye’nin önemli sanayi şehirlerinden biri olan Çorum’un ithalat ve ihracat potansiyelini değerlendirerek Çorum ile ilgili istişarelerde bulundu. 
Ahlatcı; “2023 yılında ihracat rakamlarında Karadeniz bölgesi illeri arasında birinci Çorum olmuştur” dedi.

Çorum’un başarısının katlanarak artırabilmesi açısından yapılması gerekenleri değerlendiren Milletvekili Ahlatcı, bu başarıdan dolayı TSO Başkanı Başaranhıncal’a Çorumlu girişimcilere ve Çorumlu iş insanlarına teşekkür etti.

Kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı memnuniyetini dile getiren Milletvekili Ahlatcı, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’a çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih 2024-08-25 14:33:35

Eeeeeee hani havaalanı o zaman.Milletvekilleri göreve lütfen.Merzifon da var demesinler sakın.Biz Corumlularda deriz ki Rizeye ne gerek vardı.1 saatlik yol.Trabzonda havaalanı vardıya.O zaman ?????

Avatar
Tebrikler02 2024-08-26 09:37:54

Dost olmayan dost Çorum da “bugün müfettişler gelecek haberiniz olsun, sigortasızları eve gönderin diye arayan sigorta müdürüne şahit olmuş biriyim. O sanayici de Allah razı olsun müdür bizden diyordu. Kendi Tavuk çifliğinde sigortasız işçi çalıştırıyordu. Bunu herkes biliyor, sen mağarada drğilsindir ama verginin namus olduğunu bilmediğinden eminim.

Avatar
Tebrikler 2024-08-25 11:48:44

Kayıt dışı birincisi, bi kuruş sigorta ödemeyin, bütün hasılat sizin aman vergi vermeyin

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-08-25 14:56:08

İHRACAT da BÖLGE'n de LİDER ŞEHİR ol, ama YATIRIMLARA gelince BÖLGE'SİNDE sonuncu olacak. Allah aşkına bu HÜKÜMET ÇORUM'U SEVMEDİ, SEVMİYOR, SEVMEYECEK. SENELERDİR SÖYLÜYORUM, YİNE SÖYLEYECEĞİM. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUM'LULARI UYUTMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMADINIZ. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUM'LULAR DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
mehmet yektaş 2024-08-25 14:21:10

Bir de vergi ödeme miktarlarını yazsanız. Çalışandan peşin kesilen vergi bu şampiyonlarda nasıl alınıyor

Avatar
Deli Hasan 2024-08-25 11:58:41

Çorum'umuzun ihracatının artmasında Sungurlu OSB de kurulan Savunma Sanayi şirketlerinin büyük katkısı olmuştur. Büyük emekleri olan Muhsin DERE başkanımızın unutulmaması dileğiyle!

Avatar
Dost 2024-08-25 20:08:16

Tebrikler rumuzlu yorumcu mağarada yaşıyor olmalı aksi taktirde bu devirde sanayicinin kayıt dışı eleman çalıştıramayağını bilemeyecek kadar cahil olamaz.

Avatar
Halk gerçekler 2024-08-26 08:51:47

Birşeyler yazacağımda tahmin ediyorlar az çok ne yazacağımı onlar kendilerini biliyor.