Özel Pınar'dan LGS Çorum birincisine ödül

Özel Pınar Koleji, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında Çorum birincisi olan öğrencisini ödüllendirdi.

30 Haziran 2024 Pazar 12:30
Özel Pınar'dan LGS Çorum birincisine ödül

Özel Pınar Koleji, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında Çorum birincisi olan öğrencisini ödüllendirdi.

Okul öğrencisi Yahya Uğur, LGS’de sadece 1 yanlış soru ile 494.81 puan alarak Çorum birincisi olmayı başardı.

2 Haziran'da yapılan LGS kapsamında “Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav” sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı

Sınav sonuçlarına göre Çorum’dan 2 öğrenci 494.81 puan alarak il birinciliğini paylaştı.

Özel Pınar Eğitim Kurumları Kurucusu Murat Yıldırım ve Özel Pınar Slimkent Kampüsü Okul Müdürü Hasan Tay, Çorum birincisi Yahya Uğur’u ödüllendirerek, kendisini, ailesini ve öğretmenlerini tebrik etti.

Yahya Uğur’un anne ve babası Azime Uğur ile Yusuf Uğur’un da katıldığı ödül töreninde gurur ve sevinç yaşandı.

KURUCU MURAT YILDIRIM KONUŞTU

Törende konuşan Özel Pınar Eğitim Kurumları Kurucusu Murat Yıldırım, 34 yıllık serüven içerisinde onbinlerce öğrenciyi üniversitelere göndermekten, her yıl Çorum birincisi çıkarmaktan dolayı gurur duyduklarını belirterek, eğitim-öğretim faaliyetlerinin bir şehir için ne denli önemli olduğunun altını çizdi.

34 YILLIK EĞİTİM SERÜVENİ

Çorum Ensar Dershanesi olarak 1990 yılında yola çıktıklarını, Özel Pınar Kolejinin ise 1992 yılında kurulduğunu, 34 yıllık bir serüven olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürdüklerini bildiren Yıldırım, “Bu süreçte üniversiteye onbinlerce öğrenci gönderdik, 40 bin civarında da okullarımızda öğretim gören öğrencilerimiz, görev yapan öğretmenlerimiz var. Köklü bir kurumuz, Çorum’a verdiğimiz hizmetten dolayı da mutluyuz, gururluyuz.

HER DÖNEMDE İLKLER

Her dönemde Çorum’un ilklerini çıkardık, Pınar Koleji olarak yıllarca Çorum’da birincilikler elde ettik. Bu sene de LGS’de Çorum birincisini çıkarttık. Türkiye genelinde 9 ilde okullarımız var. 9 ilde MY Eğitim Kurumları olarak, Çorum’da da Özel Pınar Eğitim Kurumları olarak devam etmekteyiz. Çorum’a olan borcumuzu da bu şekilde ödemeye çalışıyoruz. Çorum’un ismini de Türkiye’nin her tarafına duyuruyoruz. Çorum artık birçok ilde eğitimle anılıyor. Elbette ki leblebi ve sanayi çok önemli ama esas olan kültürdür, eğitimdir. Eğitim olmayınca hiçbir şey olmaz. Çocuk eğitimli ise işini de kurar, fabrikasını da kurar, hem kendine, hem ailesine, vatanına, milletine faydalı olur. Önemli olan insanı eğitmek ve eğitimin kalitesini artırmaktır. Bizler de eğitimin kalitesini artırmak için tüm altyapılarımızı oluşturduk, güçlü bir kadro ile yolumuza devam ediyoruz. Slimkent kampüsünde ilkokul, ortaokul ve ana sınıfımız var. Anadolu Lisesi eski binamızda devam ediyor. MY Koleji olarak Tasarım Teknoloji Lisesi açtık. Ankara yolu üzerinde, hastane karşısında eğitimlerimiz devam ediyor. Burada Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek tasarımlar yapılıyor. 
Kurum olarak doğan çocuktan üniversiteye gidecek gence kadar herkese hizmet vermekteyiz. Anasınıfı, ilkokul, ortaokul, lise ve teknik liseye öğrenci alıyoruz” dedi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK ETTİ

Bu sene de LGS’de Çorum birincisi çıkarmanın onur ve gururunu, mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Yıldırım, Çorum birincisi olarak büyük bir başarıya imza atan Yahya Uğur’u, ailesini ve öğretmenlerini tebrik etti.

Yıldırım, Yahya Uğur’un özel isteğini yerine getirerek kendisine cep telefonunun yanı sıra eğitimin temeli olan kalem hediye etti.

AİLEDEN ÖZEL PINAR'A TEŞEKKÜR

Yahya Uğur’un annesi Azime Uğur ise “aklımıza gelmeyen başımıza geldi” diyerek başarıda emeği olan Özel Pınar ailesine teşekkür etti.

Ödül töreni, hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Son Güncelleme: 30.06.2024 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum19 2024-06-30 20:26:31

Vitrin süslemesini güzel yapmışlar.

Avatar
Anti öğretmen 2024-06-30 16:20:53

Yıldırım Beyazıt imam hatip ortaokulu, öğrencilerini nasıl alıyor ACABA!!! Ögrenciler 8. Sinifta lgs ye girmeden once 5. Sinifta ön LGS'ye tabi tutularak seciliyorlar... Daha sonra da toplu başarı var diye yutturmaya çalışıyorlar... YERSEN!!!

Avatar
Vatandaş 2024-07-01 00:46:31

Özel Pınar Kolejini tebrik ediyorum. Başarılı olan öğrencimizi kutluyorum. Şu kolejlerde gereksiz satılan kitaplara bir çagre bulun. Pınar koleji böyle yapmazdı. Diğer kolejlerin fahiş kitap satışları kötü örnek olmuş. Lütfen Diğer okulların kötü uygulamalarina uymayin. Velilerde bu konuda biraz duyarlı olsun.Mağrifet gibi Şu kolej Şu kitabı aldı yok şöyle set yaptı yok şu kadar para ödedik diye diye meşruriye kazandirdiniz bravo size. Güya Francise okullariymis çok iyiymiş. Yav arkadaş bunlar tüccar okulları. Memleketin eğitiminin ortasina kocaman kazık çaktılar. Ulusal marka diye eğitimin ocağını söndürdükleri gibi yerel Özel Okullarıda kendine benzetmeye başladılar. Şu dışarıdan gelen okullara karşı bir duruşunuz olsun.

Avatar
Öğretmen 2024-06-30 12:53:07

Öğrencimizi, ailesini, okulunu ve öğretmenlerini tebrik ediyorum.
Fakat bir şey dikkatimi çekti. Özel ve devlet okullarında bireysel başarılar var. Fakat Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu'nda toplu başarı var. Teşekkürü fazlasıyla hak ediyorlar.

Avatar
Çorumlu 2024-06-30 13:59:23

Yıldırım Beyazıt İHO çevresinde ikemet ediyorum okul ışıkları bu sene hiç sönmedi.
Sürekli etüd deneme cumartesi pazar tatil bilmediler
LGS 500 puan alan olmadı İlimizdeh bu okul reklamı gibi olmuş mu sanki

Avatar
Selma 2024-07-01 15:03:09

Eğitimde başarıyı sürdürülebilir kılmak için yenilikçi araçların kullanımı büyük önem taşır. SEKRAN.com öğrencilere ve öğretmenlere sunduğu interaktif sunum özellikleriyle eğitim süreçlerini daha verimli ve etkili hale getirebilir.